voetbalzone

Pantelic maakt zich niet ongerust: 'Die doelpunten komen heus wel'

Matthijs van Laar03 jun 2010, 12:57
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2010, 12:57
Advertentie

Na een 0-1 nederlaag tegen Nieuw-Zeeland en een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen begint de kritiek op de voorhoede van Servië langzaam maar zeker aan te zwengelen. Ajax-spits Marko Pantelic toont echter het van hem bekende zelfvertrouwen en verzekert beterschap. “De doelpunten komen heus wel, als het er echt om gaat.”

/

De aanvaller kreeg tegen Polen een kwartier voor tijd een niet te missen kans, maar deed dus het haast onmogelijke. “Maar we hebben voorin echt geen problemen”, geeft hij aan. Borussia Dortmund-verdediger Neven Subotic gooit er een aloude voetbalwijsheid tegenaan. “Het zal echt beter moeten voorin. We moeten een paar doelpunten maken, zodat we ook weer eens een wedstrijdje winnen.”

Er is de Serviërs veel aan gelegen om het scorend vermogen voor het WK te hervinden. De ploeg van bondscoach Radomir Antic bevindt zich in een zware groep met Duitsland, Ghana en Australië. “We bouwen nu aan een team met het oog op 13 juni. Daar gaat het allemaal om. Ik ben volledig tevreden”, stelt de keuzeheer.

Bezig met laden …