voetbalzone

PAOK mist Muslimovic in Amsterdam en zit nog met enkele vraagtekens

Erik van Dam25 jul 2010, 21:22
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2010, 21:22
Advertentie

PAOK Saloniki moet het woensdag zonder Zlatan Muslimovic stellen in de heenwedstrijd tegen Ajax in het kader van de Champions League-voorronde. De 29-jarige aanvaller, die vorig seizoen zes goals maakte voor de Grieken, ontbreekt in de selectie die op het vliegtuig zal stappen naar Amsterdam. Hij is niet tijdig genoeg fit geraakt voor de confrontatie.

Volgens Voetbal International is een spierblessure de oorzaak van zijn afwezigheid in de ploeg van Pavlos Dermitzakis, die afgelopen week de taken overnam van Mario Beretta. Zondag miste Muslimovic de training van de Griekse formatie, waarmee hij het laatste restje hoop op deelname aan het duel van komende woensdag definitief moest laten varen.

Ook achter de namen Vladimir Ivic en Adelina Vieirinha staat nog een vraagteken. De Servische verdediger en de Portugese aanvaller zijn opgenomen in het keurkorps voor de belangrijke wedstrijd, maar lijkt nog niet geheel okselfris. Voor het overige kan Dermitzakis deze week een beroep doen op de vertrouwde namen, mits niemand meer geblesseerd raakt.

Bezig met laden …