voetbalzone

Paraguayaan Alcaraz ruilt Club Brugge in voor Wigan Athletic

Daniel Cabot Kerkdijk14 mei 2010, 18:29
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2010, 18:29
Advertentie

Antolin Alcaraz vervolgt zijn loopbaan in Engeland. Wigan Athletic maakt vrijdag melding van de komst van de 27-jarige verdediger van Club Brugge. De international uit Paraguay heeft bij de Bruggelingen een aflopend contract en derhalve hoeft Wigan voor haar aanwinst geen enkele transfersom te betalen.

"We zijn zeer blij met de komst van een speler van het kaliber van Alcaraz", vertelt manager Roberto Martinez via de officiële kanalen. "Ik denk dat iedereen overtuigd zal raken van zijn kwaliteiten wanneer hij op het WK in actie komt. Hij is veelzijdig, houdt goed het overzicht en is een bedreven mandekker. Zijn beste jaren moeten nog komen en hij kijkt uit naar een nieuwe etappe in zijn carrière."

Alcaraz kwam in het verleden uit voor Fiorentina, Beira-Mar en speelde sinds de zomer van 2007 in het tenue van Club Brugge. In drie seizoenen kwam Alcaraz tot het respectabele aantal van 68 wedstrijden. De verdediger speelde vier interlands voor zijn vaderland en hoopt bij de definitieve WK-selectie te zitten.

Bezig met laden …