voetbalzone

Paridaans: 'Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij FC Eindhoven'

Daniel Cabot Kerkdijk31 aug 2010, 16:40
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 16:40
Advertentie

Sjors Paridaans keert FC Emmen na ruim één seizoen de rug toe en gaat terug naar zijn oude club FC Eindhoven. De 24-jarige verdediger tekent een contract voor drie jaar. Hij had meerdere redenen om voor Eindhoven te kiezen, maar de belangrijkste is zijn gezin.

“Mijn thuissituatie is veranderd. Ik heb drie maanden geleden een dochtertje gekregen en ik vind het belangrijk elke dag bij mijn gezin te zijn en niet enkele dagen per week”, aldus Paridaans tegen SEG. “Ik woon in Veldhoven, vlakbij Eindhoven. Dat is wat anders dan tweeënhalf uur heen en dan tweeënhalf uur terug rijden naar Emmen. Dat deed ik overigens niet ieder dag, want ik had een huisje in Emmen.”

Paridaans begon zijn loopbaan bij Fortuna Sittard en speelde tot vorig jaar bij Eindhoven. “Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij Eindhoven. Door onzekerheid over het voortbestaan van de club koos ik vorig jaar voor Emmen. Daar had ik het echter niet helemaal meer naar mijn zin. Bovendien heb ik nu de zekerheid van een driejarig contract. Bij Emmen liep mijn contract nog een jaar door.”

Ook op sportieve gronden is zijn keuze voor Eindhoven zeker te rechtvaardigen. De ploeg van trainer Ernest Faber staat na drie duels tweede in de Jupiler League. “Dat speelt zeker ook mee. Ze hebben een sterke selectie, een trainer die ik ken en er heerst een goede sfeer. Daarnaast werkt de club samen met PSV en dat kan ook nog wat opleveren. Het ziet er goed uit.”

Bezig met laden …