voetbalzone

Paris Saint-Germain komt met contractnieuws over belangrijke pion

Thijs Post21 feb 2014, 13:27
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2014, 13:27
Advertentie

Paris Saint-Germain, de koploper van de Ligue 1, gaat een jaar langer door met basisspeler Thiago Motta. De in Brazilië geboren international van Italië was in het bezit van een verbintenis tot medio 2015 en hij heeft er een jaar aan toegevoegd. Dat laat PSG weten via de officiële kanalen.

voetbalzone

Motta speelde dit seizoen 22 van de 25 competitiewedstrijden van Paris Saint-Germain. In totaal speelde Motta 48 duels voor de Parijzenaars en hij maakte 5 treffers, waarvan 2 dit seizoen. De middenvelder werd in januari 2012 overgenomen van Internazionale; PSG betaalde zo’n tien miljoen euro voor de achttienvoudig international van Italië.

De 31-jarige Motta brak in het profvoetbal door bij Barcelona. Daarna speelde hij bij Atlético Madrid, Genoa en Internazionale. “Ik wilde niet weg, dus ik ben erg blij dat ik langer bij Paris Saint-Germain kan blijven”, zegt Motta zelf. “Het doet me goed dat men mij ziet als een van de belangrijkste spelers van deze club. Zelf vind ik Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva de belangrijkste spelers, ik blijf met beide benen op de grond.”

Bezig met laden …