Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain meldt zich bij Feyenoord en legt aanbieding bij speler neer

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich met een aanbieding gemeld bij Lutsharel Geertruida, zo weet L’Équipe zaterdag te melden. Donderdag kwam Foot Mercato al met het nieuws dat PSG geïnteresseerd is, en nu wordt bekend dat de verdediger ook al een contractaanbieding heeft ontvangen.

Geertruida kwam het afgelopen seizoen tot 47 officiële duels namens Feyenoord, waarin hij goed was voor 9 goals en 5 assists. PSG ziet in hem een multifunctionele verdediger die zowel als rechtsback als in het centrum uit de voeten kan.

Vrijwel de gehele defensie van PSG gaat deze zomer op de schop. Enkel Marquinhos, Nuno Mendes en de langdurig geblesseerde Lucas Hernández zijn nog zeker van hun plek. De blessuregevoelige Presnel Kimpembe en Nordi Mukiele mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Geertruida staat volgens Fabrizio Romano samen met Edmond Tapsoba op de shortlist van PSG. Laatstgenoemde kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij Bayer Leverkusen. Geertruida en Tapsoba staan volgens de journalist eveneens op de radar van niet nader genoemde clubs uit de Premier League.

Volgens de berichtgeving had PSG zijn pijlen eerst vooral gericht op Leny Yoro, maar hij lijkt zijn zinnen te zetten op een vertrek van Lille OSC naar Real Madrid.

In Rotterdam beschikt Geertruida nog over een contract dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt. Transfermarkt schat de waarde op 32 miljoen euro.

Vrijdagavond kwam de verdediger van Feyenoord nog namens het Nederlands elftal in actie op het EK tegen Frankrijk. In de 73ste speelminuut kwam hij binnen de lijnen voor Jeremie Frimpong.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geert verdient een mooie stap hoger. Ik denk dat PSG wel bij hem past.

22 juni 2024 om 17:54

Ja die kan zeker hogerop, maar wel jammer als het PSG gaat worden. Overigens hebben die ook nog Skriniar en Beraldo rondlopen dus er is iets meet concurrentie dan het artikel aangeeft.

Geld zat daar 30mil met doorverkoop zou prima zijn.

22 juni 2024 om 18:03

Als ze de hoofdprijs betalen, kan Feyenoord nooit zo een optie afdwingen...🤷🏽‍♂️🤦🏽‍♂️

22 juni 2024 om 18:34

Ajax had ook doorverkoop op Gravenberch, met 2 of meer jaren contract was 30m + dvk zeker reeel geweest. Nu ga denk ik rond 20 + dvk.

Stiekem hoop ik dat Liverpool toch nog gaat proberen hem te halen, ook al is dat misschien niet zo handig ivm Slot. Denk dat die goed bij Liverpool past!

22 juni 2024 om 17:47

Tja waarom niet? Een trainer neemt altijd wel een speler meer waar hij bekend mee is. Ik denk dat dan met Geertruida het afbraak risico echt niet zo groot is. Zowizo veel mooiere club dan psg en Geertruida verdient het wel!

22 juni 2024 om 17:54

Dan zou ik eerder hancko meenemen. Verwacht dat die vanaf de eerste seconde al zijn waarde heeft waar ik denk dat Geertruida wat meer tijd nodig zal hebben. Dat geduld hebben ze vaak niet in Engeland.

22 juni 2024 om 17:57

Probleem is dat Hancko op de plek van Virgil speelt, lijkt me niet dat Slot hem als backup voor zijn aanvoerder gaat halen. De plek naast Virgil is ieder seizoen roulatie, denk dat Gerrtruida dan meer nodig is. Vind hen beter dan Konate en Gomez

22 juni 2024 om 19:00

Een of twee spelers gaan mits goed genoeg wel vaker met een trainer mee naar een andere club, dat is geen enclave zoals bijv Barcelona onder van Gaal, al was dat wel heel erg extreem!

Zou een grote maar prima stap zijn voor hem denk ik, ook genoeg perspectief op speeltijd.

Geertruida, Hancko, Hartman, Timber, Stengs, Gimenez, Wieffer

Als alles daadwerkelijk vertrekt. Blijft er bar weinig over! Leuk die 200miljoen op de bank. Maar je hebt er geen elftal voor!

Ik hoop oprecht dat Feyenoord niet iedereen laat vertrekken

22 juni 2024 om 17:45

Maar dan is Feyenoord wel in één klap eindelijk financieel heel stabiel. Als ze dat geld verstandig besteden, zoals ze de afgelopen jaren doen, dan is het voor de club heel goed.

22 juni 2024 om 17:48

Je ziet bij Ajax hoe snel je dat kan vergokken. Sowieso je trainer plus 6 basisspelers waarvan je hele as vervangen lijkt me ondoenlijk met een psv in deze vorm als tegenstander

22 juni 2024 om 17:57

Ajax is ook geen goed voorbeeld geweest de afgelopen 2 jaar. De 5 jaar ervoor wel. Geld als water toen. Het is helemaal niet erg om geen kampioen te worden als Feyenoord zijnde. Top 3 heb je al kans op CL hè. Gewoon rustig bouwen.

22 juni 2024 om 18:04

Ze zullen toch niet zomaar 6 of 7 basisspelers verkopen... Dat is het domste wat je kan doek. Je hebt geen idee wat je ervoor terugkrijgt. Denk dat ze ook wel hebben geleerd door afgelopen seizoen naar Ajax te kijken. Sommige spelers zullen onhoudbaar zijn zoals Geertruida en Hancko. Maar een Wieffer, Hartman en Stengs zullen ze toch wel kunnen houden. En bij Gimenez is het ook nog maar de vraag of er concrete interesse gaat komen. En zoja, dan zeker niet voor de prijs waarop ze zitten te wachten

22 juni 2024 om 17:50

Hartman is zwaar geblesseerd, die blijft denk ik wel. Stengs is geen hoogvlieger en prima te vervangen. Geertruida en Hancko zijn wel een flinke aderlating. Gimenez heeft de laatste 5 maanden ook weinig laten zien en lijkt vervangbaar. Timber zie ik nog wel een jaar bij Feijenoord blijven en is ook nog niet toe aan een stap hoger op.

22 juni 2024 om 18:00

De cijfers die Santi en stengs overleggen ga je echt niet zomaar even vervangen hoor. Daar vergis je je in

22 juni 2024 om 18:01

Eens. Hartman, stengs en gimenez zijn te missen. Hancko en geertruida alleen voor de hoofdprijs wegdoen. Timber zit er een beetje tussenin maar is natuurlijk wel een fijne speler voor feyenoord.

22 juni 2024 om 18:06

Dat hele geld kan me echt gestolen worden. Zolang Feyenoord financieel gezond is dan hou ik liever die ploeg bij elkaar. Sommige Ajacieden hoor je jarenlang alleen maar roepen hoeveel geld ze hebben en wat al die spelers opleveren, hartstikke leuk allemaal alleen heb je inmiddels wel al 2 jaar een kutteam (gechargeerd gezegd). Wat heb je er dan aan?

22 juni 2024 om 19:37

De enige die echt onvervangbaar zijn is Geertruida, Hancko, Hartman en Wieffer omdat ze gewoon topspelers zijn. Die kan je niet zomaar vervangen tenzij Feyenoord zn grootste talenten gaan doorschuiven op de posities waar ze eigenlijk niet willen spelen.

22 juni 2024 om 20:25

Hartman lijkt me wel gewoon te blijven en Timber ook wel. Een spits is meestal wel prima te vervangen in een goed systeem, dus bij een goed bod is het vertrek van Gimenez ook prima. Hancko, Geertruida en Wieffer zouden wel aderlatingen zijn, maar met de scouting en het beleid van de afgelopen jaren, heb ik er wel vertrouwen in dat het goed komt.

23 juni 2024 om 05:19

Dit is de afgelopen seizoenen toch eindelijk constant gebeurt? En iedere x stond er uiteindelijk weer een prima elftal!

Je moet als voetballer echt niet goed snik zijn als k naar PSG verhuist, al helemaal niet na dat eerdere bericht over hoe ze Mbappe hebben behandeld.
Door en door triest die Nasser.

Mukiele gaat weg dus ze hebben een vervanger voor hem nodig. Geertruida krijgt wel forse concurrentie van Hakimi op die rechtsback positie. Hij kan natuurlijk ook centraal maar denk dat Geertruida het beste is als rechtsachter. Qua salaris ga je er natuurlijk hard op vooruit. Maar ja weet nou niet of het echt sportief echt het beste voor hem is. Hij moet naar een club in het buitenland gaan waar hij een grote kans heeft om gewoon te spelen.

22 juni 2024 om 18:07

Mag toch hopen dat ze hem wel als CV gescout hebben. Hakimi speelt hij niet uit de basis en vooral voor de Ligue 1 is Geertruida veel te defensief als back voor een PSG die 80 minuten op de helft van de tegenstander speelt.

22 juni 2024 om 18:21

Ik ga ervanuit dat hij komt om Mukiele te vervangen. Centraal staan ze prima met Marquinhos, Lucas Hernandez, Beraldo en Skriniar. Kan natuurlijk ook centraal spelen omdat Hernandez er met een kruisbandblessure uit ligt. Denk ook dat zijn veelzijdigheid de reden is waarom PSG bij Geertruida uit komt.

22 juni 2024 om 20:50

Voor een defensieve back scoort Geert wel heel veel, toeval?

Toch raar dat dit kan. Een contractvoorstel zonder dat de clubs akkoord zijn.

22 juni 2024 om 18:09

Het is te zien hoe de aanpak is geregeld. Het enige wat niet mag is rechtstreeks onderhandelen met de speler zonder akkoord van de huidige werkgever. Mondelinge akkoorden gebeuren via zaakwaarnemers en advocaten als er geen zaakwaarnemer is.

Wat een grap dat spelers de overstap willen maken naar PSG na het horen van een reeks negatieve verhalen met als toppunt Mbappé die nog zijn achterstallig salaris moet opstrijken.

Hij verdient een stap omhoog, maar kan denk toch wel mooiere club vinden dan psg..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren