voetbalzone

Paris Saint-Germain ontvangt na Motta opnieuw transferverzoek

Bart Kruyt20 jul 2015, 08:56
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2015, 08:56
Advertentie

Paris Saint-Germain lijkt op zoek te moeten gaan naar een nieuwe linksback. Lucas Digne heeft er na twee seizoenen geen vertrouwen meer in dat hij Maxwell spoedig uit de basis zal gaan spelen en heeft aangegeven dat hij deze zomer wil vertrekken. Dat heeft Laurent Blanc bevestigd tijdens een persconferentie. Digne is na Thiago Motta al de tweede PSG-speler die een transferverzoek indient.

voetbalzone

De 22-jarige Digne (hij is deze maandag jarig) werd in de zomer van 2013 overgenomen van Lille en speelde tot dusver dertig competitieduels voor PSG. Blanc doet dus nog wel regelmatig een beroep op de Fransman, maar in de belangrijke wedstrijden wordt er steevast gekozen voor Maxwell. Digne heeft nu aangegeven dat hij verder wil kijken en weet dat diverse clubs uit het buitenland belangstelling hebben. Zijn contract bij PSG loopt nog wel drie jaar door en moet dus afgekocht worden.

Eerder deze zomer maakte de 32-jarige Thiago Motta al duidelijk dat hij weg wil bij PSG en volgens Le Parisien weigert de defensieve middenvelder nu zelfs om te trainen. Benjamin Stambouli zal de opvolger van Motta gaan worden: Blanc bevestigde op zijn persconferentie het gerucht dat de middenvelder van Tottenham Hotspur maandag medisch gekeurd zal worden bij PSG.

Bezig met laden …