Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Paris Saint-Germain wil naast Lutsharel Geertruida nog een Nederlandse verdediger halen’

Laatste update:

Lutsharel Geertruida is niet de enige Nederlandse verdediger op het lijstje van Paris Saint-Germain, zo meldt L'Équipe woensdagavond. Ook de in Amsterdam geboren Dean Huijsen (Juventus) geniet belangstelling van les Parisiens. In Turijn ligt de negentienjarige verdediger tot medio 2028 vast.

PSG wil zich deze zomer versterken met meerdere verdedigers. Vrijwel de gehele defensie gaat namelijk op de schop. Enkel Marquinhos, Nuno Mendes en de langdurig geblesseerde Lucas Hernández zijn nog zeker van hun plek.

De blessuregevoelige Presnel Kimpembe en Nordi Mukiele mogen uitkijken naar een nieuwe club. Een vertrek van Danilo Pereira en Milan Skriniar wordt eveneens niet uitgesloten, terwijl de verwachting is dat er tijdens de zomerse transferwindow de nodige interesse zal zijn in Achraf Hakimi.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Met Lucas Beraldo (20 miljoen euro) haalde PSG afgelopen winter al een verdediger vanuit Brazilië naar Europa, maar nu willen de Parijzenaren ook op het eigen continent toeslaan. Leny Yoro is daarbij topkandidaat. De achttienjarige verdediger loopt over een jaar uit zijn contract bij LOSC Lille, maar moet zijn club alsnog tientallen miljoenen opleveren.

Geertruida en Huijsen worden gezien als goedkopere opties. Eerder werd bekend dat Feyenoord slechts 25 miljoen euro verlangt voor de Rotterdammer, daar de Oranje-international in de zomer van 2025 uit zijn contract loopt. De huidige vraagprijs voor Huijsen lijkt nog lager te liggen.

Juventus zou genoegen nemen met 20 miljoen euro voor de Amsterdamse verdediger, die zijn interlands in de toekomst voor Spanje wil spelen. Transfermarkt taxeert Huijsen momenteel op 10 miljoen euro.

Huijsen speelde in het afgelopen half jaar op huurbasis voor AS Roma, dat geen koopoptie had vastgesteld met Juventus. In principe keert de boomlange verdediger terug naar Turijn, al kan Huijsen ook rekenen op belangstelling vanuit de Bundesliga.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop voor Geertruida dat er niemand van PSG naar zijn wedstrijd tegen Oostenrijk heeft gekeken, want anders denk ik dat het snel voorbij is met de interesse...

27 juni 2024 om 09:35
0

Ik hoop - en neem aan - dat clubs verder kijken dan jouw kortzichtige redenatie.

Clubs kijken gelukkig niet op een enkele wedstrijd of ze iemand aantrekken ja of nee.

Daarnaast kun je het tactisch falen van Koeman tegen Oostenrijk moeilijk aan Geertruida toewijden. Ja, op de positie van Geertruida kwam men er constant makkelijk doorheen, maar dit is mooi uitgelegd door VI dat dit een tactische tekortkoming is. Niet een tekortkoming van Geertruida. Geertruida moet constant kiezen tussen welke 2 spelers hij moet dekken en dan komt de andere speler automatisch vrij te staan. Zo kom je overal te laat.

27 juni 2024 om 09:40
0

@tovermars, het lijkt erop dat we vrijwel identieke reacties hebben getypt haha

27 juni 2024 om 09:42
0

Eens hoor, is een prima speler. Ik vond hem echter als inschuivende middenvelder ook echt waardeloos spelen, terwijl dat zijn kracht zou moeten zijn. Maar het verhaal dat spelers er na een waardeloze pot niets meer van kunnen is onzin, al zie ik wel liever Dumfries op die positie nu.

27 juni 2024 om 09:49
0

Dumfries was ook dramatisch tegen Frankrijk en Polen. Heeft sws een dramatisch seizoen achter de rug

27 juni 2024 om 09:54
0

Het lag inderdaad aan Koeman dat Geertruida bij de eerste goal lucht zat te dekken. Dat was de instructie van Koeman. Ook was het de instructie van Koeman dat hij steeds een stap of 5 te laat moest zijn... Geertruida speelde gewoon heel matig, net zoals meer spelers. Daar is niets kortzichtigs aan.

27 juni 2024 om 09:57
0

Met een goed draaiend Feyenoord in de Eredivisie is anders voetballen dan voetballen tegen Oostenrijk dat beter in de wedstrijd zit.

27 juni 2024 om 10:07
0

Als er naar een enkele wedstrijd gekeken wordt dan zullen spelers van alle toplanden er wel niet zo goed op staan, behalve Spanje/duitsland. 1 zwaluw maakt nog geen zomer en dat geldt ook voor mindere prestaties.

@rochus - En bij de 1 - 1 zet hij die fout goed met een enorm goede onderschepping. Als weghorst die bal erin kopt of laat lopen voor Wijnaldum had hij ook nog eens een assist gehad met een wereldpass. Als Malen gewoon meeloopt met zijn man hoeft Geertruida niet bij elke actie een keuze te maken welke man hij moet pakken. Het zijn allemaal als momenten, maar Geertruida had ook gewoon hele goeie momenten.

27 juni 2024 om 10:23
0

Och we zullen het wel nooit eens worden. Dat hoeft ook niet. De tendens over het algemeen is dat Geertruida onthutsend zwak speelde. Enkele goede momenten maken die vele slechte nog niet goed. Dat maakt hem niet meteen een slechte verdediger. Maar ik denk wel dat ploegen als PSG die met ruimte in de rug spelen (met name in de competitie) best geschrokken zijn van de manier waarop Geertruida niet met die ruimte om kon gaan.

27 juni 2024 om 10:48
0

Ik ben het zeker wel met je eens dat Geertruida niet zijn beste wedstrijd speelde, maar zo negatief als jij het maakt ben ik het niet mee eens. Enkele goeie momenten maakte juist bijna de zwakke momenten goed, want met ietsjes meer geluk had hij een heel groot aandeel aan 2 goals. Maar goed, dat kwam door het afmaken er niet van.

En clubs als PSG hebben bij Feyenoord kunnen zien dat hij dus echt wel met de ruimte in zijn rug kan spelen.

27 juni 2024 om 11:38
0

De tendens was dat we de 2e helft beter in de wedstrijd kwamen omdat hij toen wel het middenveld in mocht schuiven, aan de basis stond van de 1-1 en Wout gewoon de 3-3 had moeten maken uit zijn voorzet (kijk de nabeschouwing met Raf en Pierre maar terug).

De eerste helft was ie idd ruk.

27 juni 2024 om 13:04
0

Dit is wel een beetje recht lullen wat krom is. Geertruida was zeker niet de slechtste maar zijn kant was wel de zwakke schakel.

En natuurlijk zal een slechte wedstrijd er niet meteen voor zorgen dat de intetesse sterft. Maar dit was een wedstrijd op een podium waar alles opvalt, ook de zwakke momenten.

Je ziet hem voor de wedstrijd nog nochalant lachen en dollen met Memphis en Simons. Om vervolgens overlopen te worden.

Onzinnig

27 juni 2024 om 13:43
0

Dumpfries was geblesseerd vond de keuze voor Malen niet handig Geertruida en Frimpong liep best goed tegen Canada die ook met hun sterkste opstelling was begonnen ik had Frimpong rechtsbuiten gezet die is ook op tijd terug om te verdedigen.

27 juni 2024 om 20:47
0

Een beetje team uit de eredivisie heeft meer talent dan oostenrijk. Maar ik begrijp je punt

27 juni 2024 om 09:38
0

Scouts kijken wel wat verder dan dit opportunistische geroep. Kijk de analyse van Pieter Zwart er eens op na, die liet zien dat er helemaal niks van de tactiek klopte en Geertruida daardoor voor onmogelijke keuzes stond. Sterker nog, hij was een van de weinigen die dat herkende en nog actief corrigerende keuzes durfde te maken, ipv besluiteloos toe te kijken. Scouts zien dat ook wel

27 juni 2024 om 10:13
0

Opvallend. Mijn buurman Kees Konings vond juist dat Geertruida matig speelde en heeft daar nog een hele analyse van gemaakt.

27 juni 2024 om 10:34
0

Hele vreemde reactie wanny. Pieter Zwart is natuurlijk wel iemand met een goede kijk op het spelletje. Overigens heeft iedereen gelijk mijn inziens. De tactiek klopte niet en Geertruida liep echt te zwemmen. Er kwam een man tekort op rechts, doordat Geertruida naar binnen moest spelen. Alleen Geertruida zelf was ook overal te laat. Die had het ook niet. Wat oorzaak en gevolg is, dat laat ik in het midden. Geertruida en Koeman faalden in ieder geval allebei. Al lijkt het bij Geertruida meer een momentopname en bij Koeman de standaard.

27 juni 2024 om 09:40
0

Je weet toch dat clubs niet naar 1 wedstrijd kijken?

27 juni 2024 om 13:06
0

Je weet toch dat in het voetbal de waan van de dag regeert?

Een goede wedstrijd en je gaat transferrecords breken en na een matige krabben clubs zich weer even achter de oren.

27 juni 2024 om 09:40
0

Achja, voor de Franse competitie is Geertruida een meer dan prima voetballer. PSG zal kwalitatief niet meteen veel sterker worden met hem, maar het is een zeer nuttige kracht die multi-inzetbaar is.

27 juni 2024 om 09:46
0

Hahaha nou dan liggen er nog 10 niet goed in de kijkers. Natuurlijk een momentopname. Clubs hebben lijstjes van maanden lang en hebben hem gedurende dit seizoen ook gewoon gevolgd. Plus via tv beelden kunnen ze tegenwoordig alles ook nog terug zien.

27 juni 2024 om 10:12
0

Hij had gewoon 46% passnauwkeurigheid

4 tackles gemaakt en 6 duels gewonnen dus wat is je punt met hij speelde slecht?

27 juni 2024 om 10:27
0

en 5 duels verloren (passnauwkeurigheid was 90%). Maar het gaat nu net om de duels die hij had moeten aangaan, maar die hij niet was aangegaan omdat hij te laat was. Dat is hetzelfde misbruik maken van cijfers als te stellen dat Wijnaldum een hele goede voetballer is, omdat hij maar 1 keer de bal is kwijt geraakt. Dat Wijnaldum nagenoeg geen bal heeft gehad vergeet ik gemakshalve dan ook maar even.

27 juni 2024 om 21:43
0

Maar Rochus, als Geertruida 2 man tegenover zich heeft, dan is hij toch vrijwel altijd te laat. Als het namelijk wel op tijd was geweest was de bal naar de andere speler gegaan en was hij dus alsnog te laat geweest.Overigens speelde Geertruida verder absoluut niet sterk. Maar hoe kun je zulke constante situaties ook in je eigen spel komen vraag ik me af

27 juni 2024 om 12:23
0

Iedereen heeft wel eens een slechte wedstrijd.

Nederlandse verdediger? Volgens mij moest Dean gewoon zijn Nederlandse nationaliteit inleveren en is het geen Nederlander meer, maar toch een spanjaard met Nederlandse roots?

27 juni 2024 om 13:40
0

Een groep (luidruchtige) commenters onder nationaliteit topics spreken natuurlijk niet voor iedereen. Bij elke nationaliteitendiscussie is het hetzelfde. Je kunt nou eenmaal tegelijk Nederlander en Spanjaard zijn, of welke nationaliteit dan ook. De enige die daar echt iets zinnigs over kan zeggen is Huijsen zelf.

27 juni 2024 om 14:32
0

Huijsen heeft er in elk geval voor gekozen om niet Nederland maar Spanje te vertegenwoordigen, dus zo raar vind ik de reactie van Ducktaildo niet. Op voetbal gebied zullen we hem niet meer zien als Nederlander, net zoals veel mensen niet meer over Dest of Ziyech spreken als Nederlandse spelers.
Geen idee hoe hij zich voelt en daar heb je ook gelijk in, maar de reactie snap ik wel. Hij gaat geen bijdrage leveren voor Nederland (helaas).

ON: PSG na Mbappe en Neymar is wel echt iets waar ik heel erg nieuwschierig naar ben al sinds Zlatan hebben wij altijd wel minimaal 1 herkenbare echte ster gehad in het elftal en dat is nu sinds vele jaren niet meer zo. Hoop zelf dat Geertruida naar een grotere competitie gaat eigenlijk, maar snap ook wel dat Feyenoord gewoon zoveel mogelijk geld wilt.

Vraag mij af waarom Juve hem weg zou doen, als hij echt zo'n ongekend talent is? Daarnaast is 20miljoen een aardig prijskaartje voor een verdediger die nog geen vaste waarde is en zal bij PSG ook op de bank starten, geen ideale ontwikkeling voor hem.

Zou het toch een wat suffe stap vinden naar PSG. Is uiteraard een topclub en je krijgt er vorstelijk betaald, maar dan speel je in Frankrijk. Zou ik toch liever naar een van de grote 4 competities gaan.

Denk wel dat ie klaar is voor een stap hoger. Ondanks dat ie in Oranje duidelijk niet altijd goed in zijn vel zit, zie je in die 2e helft tegen Oostenrijk hoe je hem moet gebruiken. Niet achterin blijven hangen, maar opschuiven naar het middenveld.

Geertruida, Huijsen, Yoro willen ze hebben.
En vervolgens zie ik dat Danilo Pereira, Skriniar, Hakimi en Kimpembe mogen uitkijken naar iets nieuws.

Gaan ook trouwens fijn om met Kimpembe dan hé. Die jongen speelt er zowat zijn hele leven en was een sterkhouder. Blessure en opeens is hij totaal onnodig. Snap het grotendeels wel, maar neem aan dat hij wel mooi afscheid krijgt dan? Achilles is niets meer bij die man zeg, echt zonde.

Overigens zou ik het heel apart vinden als Skriniar ook zomaar mag vertrekken.

Vind die Beraldo, met name, niet overtuigend tot nu toe. Lucas Hernandez is prima en kan LCB en LB maar ook aardig blessuregevoelig. Danilo vind ik niks, amar is wel een ervaren kracht....

Hakimi en Mukiele weg, dan moet er naast Geert nog eentje bij toch? Anders heb je maar 1 back? of krijgt de jeugd eindelijk weer eens een kans daar met een Zague die talentvol is.

Verder gok ik dat Yoro eerder naar Real Madrid gaat. Die hebben nu 100% een CV nodig met vertrek van Nacho hé.... En Yoro wil ook graag!

Misschien moet Madrid dan maar volledig voor Yoro gaan & een breekijzer i.p.v. een Davies, aangezien ze toch nog Fran en Mendy hebben. Wellicht nog Alaba die er kan en ze kunnen nog altijd Gutierrez terughalen voor 6 pof 8 miljoen!!!

27 juni 2024 om 10:05
0

Ik was Kimpembe helemaal vergeten 😦 was echt een talent!

27 juni 2024 om 10:07
0

Het is idd zuur voor Kimbembe, maar hij ligt er al bijna anderhalf jaar uit. PSG heeft zijn contract verlengd tot aan 2026 tijdens die blessureperiode, dat is best netjes gehandeld vind ik - ze hadden m ook uit zijn contract kunnen laten lopen deze zomer.

27 juni 2024 om 10:14
0

Nee dat ben ik met je eens hoor. Bedoel meer: hij speelt zo lang (en ook goed) voor die blessure bij PSG. Dan mag je hem wel een mooi afscheid geven wat mij betreft.

Zoveel clublegendes heeft een PSG de laatste jaren ook niet gehad hé

Kijken ze in Parijs niet naar het E.k.?

27 juni 2024 om 11:03
0

Want daar zien ze hem dan één slechte partij spelen (net als de rest van Oranje) in een systeem dat totaal niet klopte. Wat moeten zij daar dan uit concluderen?

Huijsen is toch Spaanse verdediger geen Nederlandse. Hij voelt zich eigen meer Spanjaard dan Nederlander,

Uit de dikke duim. Geertruida is by far geen top en dus ongeschikt voor psg.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren