voetbalzone

Parma bevestigt vertrek van Mariga en Biabiany naar Internazionale

Matthijs van Laar25 jun 2010, 13:20
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2010, 13:20
Advertentie

Parma heeft vrijdag medegedeeld dat Jonathan Biabiany en Macdonald Mariga vanaf heden (weer) spelers van Internazionale zijn. Het afgelopen seizoen sloten de twee clubs een ruildeal, die erin voorzag dat Biabiany naar Parma trok, terwijl Mariga enkele maanden later de omgekeerde weg bewandelde. Inter heeft vanaf komend seizoen weer de beschikken over beide spelers.

De Franse aanvaller Biabiany (22), die vorige seizoen door Internazionale werd verhuurd aan Parma, verlaat de club dus weer en gaat bij de Champions League-winnaar een basisplek najagen. Aanvallende middenvelder Mariga (23) blijft eveneens in dienst bij de Nerazzurri. Hij diende de kleuren van de club sinds de winterstop.

Parma had de eigen fans echter ook goed nieuws te melden. Zo blijft Alberto Paloschi een jaar langer aan de Gialloblu verbonden. De twintigjarige aanvaller werd de voorbije twee seizoen al gehuurd van AC Milan en zal ook komend jaar in de Italiaanse kaasstad te bezichtigen zijn. Milan blijft wel gedeeltelijk eigenaar van de jonge spits.

Bezig met laden …