voetbalzone

Parma wil Bojinov definitief van Manchester City overnemen

Robert Smid06 mei 2010, 14:32
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2010, 14:32
Advertentie
/

Parma is meer dan tevreden met de prestaties van Valeri Bojinov. De Italiaanse formatie heeft de aanvaller dit seizoen op huurbasis overgenomen van Manchester City en bevalt goed in de Serie A. Daarom heeft Parma laten weten langer samen te willen werken met de Bulgaar.

Bij Manchester City is Bojinov overbodig, waardoor de kans groot is dat hij mag vertrekken uit Engeland. Ondanks dat willen de Citizens volgens de Engelse media zo’n vier miljoen euro hebben voor de spits. Parma wil echter de onderhandelingen aangaan en hoopt tot een akkoord te kunnen komen.

“We hebben echter nog geen akkoord”, aldus Tommaso Ghirardi, president van Parma. “Manchester City weet ontzettend goed dat zij een speler onder contract hebben staan die veel potentie heeft. Hij is dus in potentie veel meer waard dan dat hij nu is. En ondanks dat hij twee seizoenen weinig speelde, heeft hij laten zien dat hij van grote waarde kan zijn.”

Ghirardi heeft er in elk geval veel vertrouwen in dat Bojinov ook volgend seizoen bij de Ducali speelt. “Manchester City heeft een speler waarvan het contract afloopt en die graag bij Parma wil blijven. De situatie is ietwat complex, maar ik ben ervan overtuigd dat wij hem kunnen behouden.”

Bezig met laden …