voetbalzone

Partizan Belgrado gokt op succes door ‘zwakke verdediging Arsenal’

Robert Smid27 sep 2010, 15:13
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2010, 15:13
Advertentie

Bij Partizan Belgrado heeft men het volste vertrouwen in een stunt tegen Arsenal. De Servische formatie speelt deze week in de strijd om de Champions League tegen de Londense formatie en lijkt op papier weinig kans te maken om te winnen van de Gunners. Maar volgens de hoofdtrainer, Aleksandar Stanojevic, liggen er absoluut kansen voor zijn club.

De oefenmeester is ervan overtuigd dat de zwaktes van Arsenal blootgelegd kunnen worden door Partizan Belgrado. “Natuurlijk heeft Arsenal een aantal zwakke punten. Zo is hun verdediging niet zo sterk als je zal denken. Ze spelen op een manier waarbij er veel ruimtes liggen bij hun defensie. Daar kunnen we ons voordeel uit halen.”

Partizan Belgrado kan in elk geval rekenen op veel steun van de tribunes, aangezien de ploeg thuis speelt. “Met de atmosfeer die hier hangt kunnen we waarschijnlijk wel ons maximum halen en een positief resultaat bereiken. Het is moeilijk om een voorspelling te doen, maar ik denk dat er van alles mogelijk is. We gaan er in elk gevalvoor strijden.”

Bezig met laden …