voetbalzone

'Pas als blijkt dat veel speeltijd er niet in zit, wordt PSV een optie'

Bart Kruyt02 aug 2011, 08:20
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2011, 08:20
Advertentie

PSV heeft interesse in Ronnie Stam, maar tot een overgang lijkt het voorlopig niet te zullen komen. De Eindhovenaren willen de vleugelverdediger graag huren, terwijl Wigan Athletic heeft aangegeven dat zij enkel openstaat voor een definitieve transfer voor Stam. De rechtsback wil bovendien niet zomaar de handdoek in de ring gooien.

/

Stam raakte zijn basisplaats bij Wigan kwijt, maar is vastberaden om zich terug in het elftal te knokken. “Het hangt allemaal af van het feit of Ronnie weer gaat spelen”, laat zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker weten aan NUsport. “Als hij een nieuwe kans krijgt en veel minuten gaat maken, dan zit Ronnie gewoon goed bij Wigan. Hij blijft het liefst in de Premier League voetballen. Pas als mocht blijken dat veel speeltijd er niet in zit, wordt een overstap naar PSV een optie. Eerder niet.”

De 27-jarige Stam speelde jarenlang voor NAC Breda, voordat hij naar FC Twente vertrok en daar kampioen van Nederland werd. Na dit titelfeest vertrok de verdediger naar Engeland voor een avontuur bij Wigan en voor de winter kwam hij nog vaak in actie, maar in de tweede seizoenshelft werd dat al een stuk minder. Stam speelde tot dusver 25 competitieduels voor the Latics.

Bezig met laden …