voetbalzone

Pastoor: ‘Over mensen met zo'n staat van dienst doen we niet moeilijk’

Erik van Dam14 feb 2013, 13:08
Laatst bijgewerkt: 14 feb 2013, 13:08
Advertentie
/

Alex Pastoor voert een wijziging door in zijn basiself voor de komende wedstrijden: Gábor Babos neemt weer plaats onder de lat en verwijst Khalid Sinouh daarmee naar de reservebank. Sinouh keepte in december, januari en februari vijf duels van NEC in de Eredivisie. Vorige week moest hij geblesseerd passen en kwam Babos weer in het elftal. De Hongaar behoudt zijn plaats vanaf nu.

Als Sinouh in aanloop naar FC Utrecht-NEC niet geblesseerd was geraakt, had hij gewoon onder de lat gestaan, zegt Pastoor. “Maar de zaken waarmee hij een voorsprong had genomen op Gabor, daar heb ik in de twee wedstrijden die hij heeft gekeept te weinig van teruggezien. Dus krijgt Gabor weer een kans”, verduidelijkt de hoofdtrainer van de Nijmegenaren bij Omroep Gelderland.

Pastoor zegt dat Babos vorige week geen topprestatie leverde tegen FC Utrecht, ook al hield hij de nul. Het krediet dat hij in de eerste seizoenshelft echter had bij zijn trainer krijgt hij ook nu weer. “Mensen met zo'n staat van dienst, daar doen we niet moeilijk over. We verwachten van hen dat ze de ballen tegenhouden. Van mij wordt verwacht dat ik de beslissingen neem.”

Bezig met laden …