voetbalzone

'Pato liep op laatste dag transfermarkt terugkeer naar Europa mis'

Bart Kruyt05 sep 2013, 12:10
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2013, 12:10
Advertentie

Tottenham Hotspur was bijzonder actief op de transfermarkt en haalde onder meer Erik Lamela, Roberto Soldado en Paulinho binnen. Volgens het Braziliaanse tv-programma Os Donos da Bola hebben de Engelsen op de laatste dag van de transfermarkt geprobeerd om nog een keer toe te slaan: Tottenham zou zich bij Corinthians hebben gemeld voor Alexandre Pato.

/

André Villas-Boas wilde naast Soldado dus nog een spits van naam binnenhalen, maar het vermeende bod van Tottenham werd afgewezen. Het is niet bekend hoe Pato zelf dacht over een terugkeer naar Europa, waar hij eerder voor AC Milan speelde. Door blessureleed speelde de nu 24-jarige Braziliaan echter minder duels voor i Rossoneri dan hij had gewild.

In januari keerde Pato terug naar zijn vaderland, om voor Corinthians te gaan spelen. Voor die club kwam hij tot dusver tot zestien competitiewedstrijden, waarin hij zesmaal scoorde. Afgelopen weekend was Pato nog tweemaal trefzeker tegen Flamengo en Tottenham wilde dat dit zijn laatste goals voor Corinthians zouden worden, maar tot een transfer kwam het niet.

Bezig met laden …