voetbalzone

‘Paul heeft een beetje affectie nodig, jullie vragen net te veel van hem’

Robin Bruggeman08 okt 2016, 08:54
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2016, 08:54
Advertentie

Frankrijk slaagde er vrijdagavond in om Bulgarije met 4-1 te verslaan. De hoofdrollen in het Stade de France werden opgeëist door Antoine Griezmann en Kevin Gameiro, terwijl Paul Pogba het bij vlagen duidelijk moeilijk had op het middenveld. Griezmann vindt dat iedereen een beetje geduld moet hebben met de recordaankoop van Manchester United.

/

“Paul heeft een beetje genegenheid van de journalisten nodig, hij doet zijn best en geeft alles voor het team. Hij speelt bij United anders dan hij bij Juventus deed. Hij probeert om voor het team te spelen en neemt zijn tijd”, vertelde de aanvaller van Atlético Madrid aan verslaggevers. “Ik denk dat er een gebrek aan genegenheid is ja, jullie vragen elke wedstrijd net iets te veel van hem. Hij heeft, net als ik, net als het hele team, een beetje affectie nodig. We verwachten van hem dat hij het team laat voetballen, niet dat hij van vijftig meter scoort. Hij hoort de spelmaker te zijn, niet de doelpuntenmaker.”

Bondscoach Didier Deschamps zag ook dat zijn team het moeilijk had: “Paul kan, en moet, beter. Dat weet hij zelf ook, maar hij speelde niet op zijn beste positie. Op deze plek draait het meer om de opbouw van het spel. Hij heeft vanavond goede dingen gedaan, maar ook dingen die minder waren”, analyseert de oefenmeester.

Bezig met laden …