voetbalzone

‘Paul Pogba wil dat ik terugkeer naar Manchester United’

Robin Bruggeman21 jan 2017, 13:03
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2017, 13:03
Advertentie

Adnan Januzaj maakte in 2013 zijn debuut voor Manchester United en de Belgisch international leek in zijn eerste maanden uit te groeien tot de ideale opvolger van Ryan Giggs. De middenvelder staat sindsdien echter stil in zijn ontwikkeling en is na een periode bij Borussia Dortmund dit seizoen op huurbasis actief bij Sunderland. Paul Pogba, die Januzaj nog kent uit de jeugdopleiding, hoopt echter dat de twee in de toekomst weer samen kunnen spelen.

/

“Paul is een geweldige speler. Hij heeft een andere keuze gemaakt, maar hij was uiteindelijk succesvol en daarna is hij weer teruggekeerd. Hij blijft een geweldige speler”, vertelt Januzaj aan The Sun. “Hij is een goede vriend. Toen we nog bij United zaten, waren we altijd samen. We aten samen, speelden op de PlayStation. Hij was als een broer.”

“Natuurlijk vraagt Paul of ik weer terugkom naar United. Hij wil samen met mij op het veld staan. Maar ik zit nu bij Sunderland en ik moet doen wat goed is voor de club. Dit zijn beslissingen die van bovenaf worden genomen. Ik ben een profvoetballer en ik moet professioneel blijven”, gaat hij verder. “Het blijft mijn doel om bij United te spelen. Maar je moet je opties altijd open houden.”

Bezig met laden …