voetbalzone

Pearce: ‘Wilshere is nu weer gefocust en zijn instelling is heel goed’

Erik van Dam06 sep 2010, 17:40
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2010, 17:40
Advertentie

Hoewel hij hem geen plaats kan garanderen tegen Litouwen, ziet Jong Engeland-bondscoach Stuart Pearce dat Jack Wilshere alles weer op een rijtje heeft. De jonge belofte van Arsenal bracht eind vorige maand bijna tien uur in een politiecel door, na een incident in een nachtclub in Londen. Wilshere stond even naast het team, maar is nu weer gefocust.

/

The Sun bracht eind augustus naar buiten dat Wilshere (18) samen met drie vrienden was gearresteerd op verdenking van mishandeling. De timing was niet bepaald handig, want twee weken eerder had de middenvelder net zijn debuut gemaakt in de Engelse nationale ploeg. Het incident zette hem echter weer met beide benen op aarde, stelt Pearce.

“Ik zie meer focus. In de aanloop naar het duel met Portugal, was hij veel aan het bellen met zijn zaakwaarnemer en één of twee andere mensen”, zegt Pearce in The Guardian. “Het ging telkens over de artikelen die geschreven werden met zijn naam erin. We voelden toen dat het niet juist was om hem te laten spelen. Maar nu is hij weer net zo goed bezig als alle andere spelers die niet tegen Portugal speelden.”

Bezig met laden …