voetbalzone

‘PEC kan niet opnieuw stunten; Ajax wint de Johan Cruijff Schaal’

Thijs Post03 aug 2014, 11:55
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2014, 11:55
Advertentie

De finale van het bekertoernooi werd vorig seizoen een wedstrijd om niet snel te vergeten. In een wedstrijd die gekenmerkt werd door een incident met vuurwerk op het veld kwam Ajax op voorsprong tegen PEC Zwolle, maar de kampioen werd vervolgens van het veld geblazen door de provincieclub. PEC won met liefst 5-1 en zondag komen beide partijen elkaar in het kader van de Johan Cruijff Schaal opnieuw tegen.

voetbalzone

De meeste bezoekers van Voetbalzone denken niet dat PEC Zwolle opnieuw tot een stunt in staat is. Op de vraag ‘wie wint zondag de Johan Cruijff Schaal’ gaven meer dan tienduizend bezoekers van de website een antwoord. De meeste stemmers, 68 procent, denken dat Ajax de eerste prijs van het seizoen pakt. De rest, 32 procent, rekent op een overwinning voor PEC Zwolle.

Ajax en PEC Zwolle ontmoeten elkaar zondag om 18.00 uur in Amsterdam. De kampioen moet het doen zonder WK-gangers Joël Veltman, Daley Blind en Jasper Cillessen. Bij Ajax zijn geen personele problemen. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Bezig met laden …