voetbalzone

PEC moet geduld hebben: ‘Want ik wil ook bij andere clubs praatje maken’

Peter Nusselder03 dec 2013, 08:30
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2013, 08:30
Advertentie

Trainer Ron Jans is uitermate tevreden over Darryl Lachman en de clubleiding van PEC Zwolle hoopt hem langer te binden, maar de 24-jarige verdediger weet nog niet of hij zijn huidige werkgever trouw blijft. Er zijn diverse clubs in binnen- en buitenland die belangstelling hebben voor Lachman.

/

In de Eredivisie zouden FC Twente, sc Heerenveen en FC Utrecht het hebben voorzien op de verdediger, die komende zomer transfervrij is, terwijl Lachman ook gevolgd wordt door Duitse clubs. PEC heeft de mandekker inmiddels een nieuw contract aangeboden, maar de kans bestaat dat Lachman van dit voorstel afziet en al in de winterstop uit Zwolle vertrekt.

Duidelijk is in ieder geval dat de stopper niet op korte termijn zal krabbel zal zetten. “Ik teken nog niet bij omdat ik ook bij andere geïnteresseerde clubs een praatje wil maken”, vertelt Lachman aan het Algemeen Dagblad. “Dan kan ik voor mijn gevoel de beste keuze maken.” De door Ajax en FC Groningen opgeleide Amsterdammer debuteerde als profvoetballer in het shirt van Groningen, maar brak pas door nadat hij in 2011 naar PEC verhuisde.

Bezig met laden …