voetbalzone

PEC Zwolle ‘doet het maximale’ en wacht keuze van verdediger af

Erik van Dam27 nov 2013, 17:54
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2013, 17:54
Advertentie

PEC Zwolle wacht de komende tijd af welke beslissing Darryl Lachman neemt over zijn toekomst. De 24-jarige centrale verdediger is bezig aan zijn derde seizoen in Overijssel en werd door Ron Jans al getipt als international van Nederland. Zover is het nog niet, maar PEC weet wel dat FC Utrecht serieus met Lachman bezig is.

/

Een week geleden kwam al naar buiten dat de club van Jan Wouters het ziet zitten in Lachman. Hij werd al benaderd met de vraag of hij naar FC Utrecht zou willen komen; wat hij geantwoord heeft is nog niet duidelijk. In Zwolle doet men er intussen alles aan Lachman gewoon voor PEC te behouden. De club wil hem liever niet kwijt en heeft hem een nieuwe overeenkomst voorgelegd.

Op dit moment ligt Lachman nog tot de zomer vast, maar PEC wil hem drie seizoenen langer binden. “We hebben het maximale gedaan om Darryl voor de club te behouden”, licht technisch directeur Gerard Nijkamp toe aan Voetbal International. “We hebben hem onze plannen gepresenteerd voor de komende jaren en hopen dat hij daar graag onderdeel van wil blijven uitmaken.”

Bezig met laden …