voetbalzone

Pechvogel Audel scheurt kruisbanden na botsing met eigen doelman

Bart Kruyt13 dec 2010, 19:20
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2010, 19:20
Advertentie

Zijn transfer van Valenciennes naar VfB Stuttgart heeft Johan Audel geen geluk gebracht. De Franse aanvaller had hoge verwachtingen van zijn overstap, maar speelde wegens een enkelblessure pas drie wedstrijden. Inmiddels zijn de enkelproblemen verleden tijd, maar nu kampt Audel met een zware knieblessure, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Stuttgart meldt dat de Fransman op de training zijn kruisbanden heeft gescheurd na een ongelukkig botsing met doelman Sven Ulreich. De 27-jarige Audel zal spoedig onder het mes verschijnen en heeft vervolgens maandenlang de tijd nodig om te herstellen. “Ik vind het heel erg voor Johan en ik hoop dat de operatie goed verloopt”, reageerde Ulreich op het incident.

Audel was zoals gezegd nog maar net hersteld van een enkelblessure en deed afgelopen weekend als invaller nog even mee tegen Hannover 96. De Fransman kon een volgende nederlaag echter niet voorkomen, waarna hoofdtrainer Jens Keller na twee maanden op straat werd gezet. Bruno Labbadia is gekomen als nieuwe eindverantwoordelijke en hij hoopt Stuttgart weer omhoog te kunnen helpen.

Bezig met laden …