voetbalzone

Pechvogel Pozzi in België onder het mes

19 feb 2008, 10:57
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2008, 10:57
Advertentie
Nicola Pozzi laat zich woensdag in België opereren. De aanvaller van Empoli kan door zijn gescheurde kruisbanden niet alleen een streep zetten door de rest van het seizoen, maar ook waarschijnlijk door deelname aan de Olympische Spelen.

De 21-jarige aanvaller, dit seizoen goed voor zeven treffers, raakte afgelopen zondag in het competitietreffen met Napoli (3-1 winst) zwaargeblesseerd. Naar verwachting heeft Pozzi na de operatieve ingreep zes maanden nodig om te herstellen van zijn knieblessure.

“Het is niet de eerste keer dat ik mij door dokter Marc Martens laat opereren”, vertelt de jeugdinternational in La Gazzetta dello Sport. “Enkele jaren terug raakte ik ook al aan dezelfde knie geblesseerd en ook nog eens tegen Napoli.”

Pozzi kwam een jaar geleden ook al met een fysiek ongemak in het nieuws. De aanvaller, wiens transferrechten zowel bij Empoli als AC Milan liggen, scheurde een pees in zijn rechterhand, maar liet een operatie achterwege om toch deel te nemen aan het EK onder 21 van vorig jaar zomer in Nederland.
Bezig met laden …