voetbalzone

Pedro tast in het duister: ‘Ik weet niet of ik bij Barcelona blijf’

Gijs Freriks25 mei 2014, 19:30
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2014, 19:30
Advertentie

Pedro Rodríguez Ledesma, kortweg Pedro, sluit niet uit dat hij Barcelona gaat verlaten. De aanvaller was afgelopen seizoen goed voor het respectabele aantal van negentien competitiedoelpunten, maar was lang niet altijd basisspeler onder Gerardo Martino.

voetbalzone

Dat steekt de 26-jarige Pedrito, zo vertelt hij in een interview met AS. “Ik weet niet of ik blijf. Ik ben tevreden bij deze club, maar weet niet wat de toekomst mij brengt. Ik had graag vaker gespeeld, zeker in de grote wedstrijden. Maar wanneer ik wel speelde, kon ik het team goed helpen. We zien wel wat er volgend seizoen gebeurt, ik koester geen wrok.”

De 38-voudig Spaans international, die een gelimiteerde transfersom van 150 miljoen euro in het contract heeft staan, werd door Barcelona zelf opgeleid en maakte in januari 2008 zijn debuut. Pedro won met Blaugrana alle grote prijzen al; op zijn curriculum Vitae prijken vier landstitels, twee Copa del Reys, vier Supercopa’s, twee Champions Leagues, twee Europese Super Cups en twee wereldbekers voor clubteams

Bezig met laden …