voetbalzone

Peersman mag doel van Dordrecht gaan verdedigen

11 feb 2009, 15:25
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2009, 15:25
Advertentie
Tristan Peersman treedt per direct in dienst als doelman van FC Dordrecht, meldt de club op haar officiële website. De 29-jarige Belg was lang in afwachting van een vrijgave van de Griekse voetbalbond om bij de Eerstedivisionist aan de slag te kunnen gaan. De voormalig keeper van Willem II en Anderlecht kan zodoende komende vrijdag zijn debuut voor de Zuid-Hollanders maken.

OFI Kreta, waar Peersman tot voorkort op de loonlijst stond, wist niet aan haar verplichtingen te voldoen, waardoor er vroegtijdig een einde aan de samenwerking kwam. Desondanks kon hij bij de overgang naar Dordrecht op weinig medewerking van de Grieken rekenen. Een signaal naar de FIFA bleek verhelderend te werken. Woensdagmiddag ontving de club dan ook het verlossende woord van de KNVB.

Peersman moet bij de Dordtenaren de opvolger worden van Govert Boyen, die koos voor een avontuur bij de Belgische vierdeklasser Geel-Meerhout. Aanstaande vrijdag kan de doelman in de thuiswedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn eindelijk zijn eerste speelminuten gaan maken.
Bezig met laden …