voetbalzone

‘Pellè wilde nóg langer contract, AZ niet inbegrepen in transfer’

Erik van Dam05 jan 2013, 09:56
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2013, 09:56
Advertentie

Volgens Voetbal International zal Graziano Pellè zaterdag zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract bij Feyenoord. De Italiaan valt bijzonder goed in de smaak in De Kuip en scoorde al veertien keer, meer dan hij ooit tevoren deed voor andere clubs. Feyenoord sprak de afgelopen dagen met zijn club Parma over een definitieve overname en de Serie A-club zou uit nood ‘ja’ hebben gezegd tegen bijna drie miljoen euro.

/

De club uit de kaasstad had meer geld willen hebben voor Pellè, maar zit financieel krap bij kas en dus is ieder bedrag welkom. Met de transfersom van bijna drie miljoen euro blijft technisch directeur Martin van Geel volgens het weekblad ruimschoots onder het budget dat hij had voor de lange aanvaller. Feyenoord en Parma zouden de deal hebben afgewikkeld zonder inspraak van AZ.

Die club heeft nog een miljoen euro tegoed van i Gialloblù voor de verkoop van Pellè. De aanvaller zelf zou het liefst nog langer dan vier jaar hebben getekend in Rotterdam-Zuid, zo goed voelt hij zich bij de club. Met zijn nieuwe contract op zak zal Pellè in principe tot zijn 31e uitkomen voor Feyenoord.

Bezig met laden …