voetbalzone

Pepe: 'Hij hoort over twee jaar bij de beste verdedigers van de wereld'

Bart Kruyt24 feb 2013, 23:10
Laatst bijgewerkt: 24 feb 2013, 23:10
Advertentie

Raphaël Varane lijkt zijn draai te hebben gevonden bij Real Madrid. De verdediger komt de laatste weken steeds meer in actie en hield zich goed staande in de topwedstrijden tegen Manchester United en Barcelona. In laatstgenoemd duel was hij zelfs de beste speler op het veld en Pepe is onder de indruk van zijn tien jaar jongere ploeggenoot bij Real.

/

Volgens de 29-jarige Pepe gaat Varane, die nu ruim anderhalf jaar in Spanje speelt, een mooie toekomst tegemoet. "Hij is heel bescheiden, maar heeft ontzettend veel kwaliteiten", zei Pepe tegen AS. "Aan het begin van het seizoen zei ik tegen hem dat hij over twee jaar bij de beste verdedigers van de wereld zal horen. Hij is echt heel erg goed."

"Ik hoop dat hij zo bescheiden en leergierig zal blijven", vervolgde Pepe. "Ik denk echt dat hij nog beter kan worden en de ervaringen die hij nu opdoet zullen hem alleen maar helpen." De negentienjarige Varane speelde tot dusver achttien competitiewedstrijden voor Real, dat dinsdag de return van de bekerwedstrijd tegen Barcelona speelt.

Bezig met laden …