voetbalzone

Pérez: 'Di María en Alonso waren gewoon niet te behouden'

Bart Kruyt19 sep 2014, 12:30
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2014, 12:30
Advertentie
voetbalzone

Real Madrid is met drie punten uit drie wedstrijden slecht begonnen aan het nieuwe seizoen in de Primera División en Florentino Pérez ligt onder vuur. De voorzitter wilde in de afgelopen transferperiode per se James Rodríguez halen, waardoor Ángel Di María werd verkocht. Bovendien werd er afscheid genomen van Xabi Alonso, die in de laatste week van augustus naar Duitsland vertrok.

Di María en Alonso worden erg gemist, maar volgens Pérez kon het duo simpelweg niet behouden worden. "Di María is vertrokken omdat we niet tot een akkoord kwamen over een nieuw contract", legt de voorzitter uit. "Zijn salariseisen waren economisch gezien niet te rechtvaardigen. Ik wil altijd de beste spelers hebben, maar nu worden daar plotseling vraagtekens bij geplaatst."

"Xabi wilde zelf heel graag vertrekken", vervolgt Pérez. "De spelers die zijn vertrokken, zijn vertrokken met een goede reden. De wensen van die spelers kwamen namelijk niet overeen met de wensen van de club." Real speelt zaterdagmiddag de competitiewedstrijd bij Deportivo la Coruna.

Bezig met laden …