voetbalzone

‘Perez gaat na einde profcarrière nu verder bij Topklasser AFC’

Erik van Dam02 sep 2010, 17:13
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2010, 17:13
Advertentie

Volgens RTVNH is Kenneth Perez lid geworden van Topklasser AFC. De Amsterdammers zouden de overschrijving van Perez op het laatste moment van de transferperiode rond hebben gekregen. Er wordt nog wel gekeken wat de rol van de Deense middenvelder bij AFC gaat worden. Perez speelde al eerder in Amsterdam en beëindigde deze zomer zijn profloopbaan.

/

De 36-jarige Deen kan gaan voetballen in het tweede team op zaterdag met bekende andere oud-profs als Michel Kreek, Bryan Roy en Richard Witschge. Perez kan ook gaan spelen voor het eerste elftal op zondag in de topklasse. Welke keuze hij gaat maken is nog niet duidelijk.

Perez arriveerde in 1997 in Nederland, nadat hij twee jaar voor FC Kopenhagen speelde. Na tweeënhalf seizoen bij MVV pikte AZ de technische middenvelder op; uiteindelijk zou Perez er 164 duels spelen. Daarna ging hij naar Ajax en PSV, maar vervolgens kwam hij toch weer uit bij de Amsterdammers. Twee jaar geleden haalde FC Twente hem binnen en met de Enschedeërs vierde Perez de landstitel in mei jongstleden.

Bezig met laden …