voetbalzone

'Pérez geeft zich gewonnen en staakt strijd om Bale'

Bart Kruyt03 jul 2013, 19:50
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2013, 19:50
Advertentie

Real Madrid presenteerde in de middag Isco aan de supporters en Florentino Pérez leek nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. De vraag is echter of er nog vuurwerk zal komen: woensdag komt Marca plotseling met het bericht dat Real heeft besloten om de strijd om Gareth Bale op te geven. Volgens het Spaanse medium, vaak goed ingelicht als het gaat om zaken over Real, is Pérez tot de conclusie gekomen dat een transfer voor de vleugelflitser echt niet haalbaar is.

/

Real zit al maandenlang achter Bale aan, maar Tottenham Hotspur heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt dat zij de Welshman niet van de hand wil doen. De 23-jarige Bale heeft een geweldig seizoen achter de rug en werd door zijn collega's, de Engelse journalisten en de organisator van de competitie gekozen tot beste speler van de Premier League. De linkspoot heeft nog een driejarig contract bij Tottenham en heeft aangegeven dat hij geen vertrek uit Londen zal forceren.

Pérez lijkt daarom te denken dat een transfer niet mogelijk is. De voorzitter heeft al gemerkt dat zijn collega Daniel Levy voet bij stuk houdt en alle pogingen van Real om te onderhandelen direct afwimpelt. André Villas-Boas gaf onlangs nog aan dat hij Levy heeft beloofd dat Bale niet zal vertrekken en Paulinho, die voor twintig miljoen euro wordt overgenomen van Corinthians, kreeg dezelfde belofte. Zodoende ziet het ernaar uit dat Bale toch echt bij Tottenham zal blijven.

Volgens Marca blijft Real geïnteresseerd in de vleugelspeler en zal Pérez volgend jaar een nieuwe poging wagen. Het is niet bekend of de voorzitter nu op zoek gaat naar een andere grote aanwinst, of dat Ángel Di María toch in het Santiago Bernabéu mag blijven: de Argentijn zou plaats moeten maken voor Bale, maar de vraag is of een transfer nu nog bespreekbaar is. Real haalde tot dusver twee nieuwe spelers binnen: naast Isco werd ook rechtsback Daniel Carvajal al vastgelegd.

Bezig met laden …