voetbalzone

Pérez: ‘Ik denk dat we hem terughalen naar Real, hij is één van ons’

Erik van Dam28 mei 2013, 19:29
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2013, 19:29
Advertentie

Real Madrid zal in de zomer Dani Carvajal terughalen naar Spanje. De topclub uit Madrid verkocht de rechtsback een jaar geleden aan Bayer Leverkusen, maar bedong toen wel een terugkoopclausule in het contract. Voor een vastgestelde som, van naar verluidt acht miljoen euro, mag Real hem zonder problemen terugkopen van de Duitsers.

/

Voorzitter Florentino Pérez laat dinsdagavond aan Cadena SER weten dat het zeer waarschijnlijk is dat Real de back terugkoopt. “Ik denk dat we dat doen, ja. Hij is één van ons en heeft geholpen het fundament te leggen voor dat wat er nu staat bij Real Madrid.” Carvajal heeft een sterk seizoen achter de rug in de Bundesliga.

Hij miste maar twee duels van Leverkusen en werd ook jeugdinternational: tegen Italië en België mocht hij meedoen met Spanje Onder-21. Die Werkself hoopten vurig dat Real de terugkoopclausule niet zou activeren, maar dat zal het nu waarschijnlijk toch gaan doen. Afgelopen seizoen stond Álvaro Arbeloa doorgaans op de plek aan de rechterkant in de laatste linie.

Bezig met laden …