voetbalzone

Pérez: 'Martino is nieuw en weet niet hoe de transfers hier geregeld worden'

Bart Kruyt24 sep 2013, 09:50
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2013, 09:50
Advertentie

Of Gareth Bale nu de duurste speler ooit is of niet: feit is dat Real Madrid ontzettend veel geld heeft neergelegd voor de Welshman. De Koninklijke legde een bedrag dat tussen de 90 en 102 miljoen euro ligt op tafel voor Bale en Gerardo Martino, hoofdtrainer van Barcelona, noemde dat bedrag 'respectloos'. Florentino Pérez neemt die opmerking niet al te serieus.

/

Volgens de voorzitter van Real wilde Martino gewoon scoren, zonder een goed argument te hebben. "Hij is nieuw in deze competitie en weet niet hoe de transfers hier geregeld worden. Dan is het gemakkelijk om je zo uit te spreken", zei Pérez bij Cadena SER. "We hebben geen geld geleend voor de transfer van Bale en hebben alleen uitgegeven wat we konden uitgeven. Bale hoort bij Real Madrid, hij was de beste speler die beschikbaar was op de transfermarkt."

"We volgden Bale al twee jaar en natuurlijk konden we ieder weekend de wedstrijden van Tottenham Hotspur op de televisie zien", vervolgde Pérez. "Het was zijn droom om naar Real te komen en die droom is nu uitgekomen. Ik probeer de beste spelers naar het Santiago Bernabéu te halen en heb dat in het verleden al bewezen met de komst van Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo en David Beckham. Onze winst ging destijds van 100 naar 300 miljoen euro."

Bezig met laden …