voetbalzone

Pérez over terugkeer Mourinho: 'Niemand weet wat de toekomst zal brengen'

Bart Kruyt18 dec 2015, 07:25
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2015, 07:25
Advertentie

José Mourinho werd donderdag op straat gezet door Chelsea en volgens Ramón Calderón heeft Florentino Pérez het idee om de coach terug te halen naar Real Madrid. Dat wordt echter ontkend door de voorzitter van Real Madrid: Pérez maakt nog maar eens duidelijk dat Rafael Benítez niet hoeft te vrezen voor zijn baan. “Niemand weet wat de toekomst gaat brengen, maar nu hebben we Rafa en we denken niet aan het tijdperk na Rafa”, zei de preses bij Cadena SER.

voetbalzone

Pérez is er nog van overtuigd dat Benítez de juiste man is voor Real, ook al krijgt de oefenmeester al sinds zijn aanstelling te maken met kritiek. “We hebben Rafa aangenomen om een bepaald probleem op te lossen”, zei Pérez. “En als wij aan het begin van het seizoen dachten dat hij de juiste man zou zijn, dan kunnen we drie maanden later niet opeens iets anders denken. Ik praat veel met de spelers en het is niet waar dat zij niet achter de coach staan.”

“Ik heb goede herinneringen aan Mourinho, hij heeft ons niveau omhoog gebracht”, vervolgde Pérez. “Maar coaches komen en gaan. De baan bij Real is slopend en soms moet je iets veranderen. Zinedine Zidane? Hij zal in de toekomst de trainer van Real worden, dat kan je nu al zien. Hij leert veel en ontwikkelt zich goed, maar hij zal Benítez nu nog niet gaan opvolgen. Daar is geen sprake van.”

Bezig met laden …