Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez schrikt van Feyenoord - PSV: ‘Vorig jaar gangmaker, nu is hij zó slecht’

Laatste update:

Kenneth Perez is geschrokken van het optreden van Mats Wieffer. Te gast in het programma Voetbalpraat van ESPN blikt de analyticus terug op het duel tussen Feyenoord en PSV (0-1) in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, waarin de middenvelder van de Rotterdammers geen sterke indruk achterliet. “Vorig jaar was hij de gangmaker, maar nu is hij zó slecht”, zo concludeert Perez maandagavond.

“Het viel mij op dat Arne Slot zó ongelooflijk complimenteus was, dat ik zoiets had van: wow, het klinkt alsof Feyenoord eigenlijk geen tegenstand had”, opent Perez, terugblikkend op de wedstrijd van afgelopen vrijdag. “Wat was dit nou weer? Dit was bijna too much. Trainers vinden het ook altijd vrij belangrijk om te benoemen wie er allemaal wel en niet bij waren, en hoeveel doelpunten die verkochte spelers normaal wel niet maken.”

“Hij vergeet alleen dat hij ook spelers heeft gehaald”, vervolgt Perez. “En die hebben ze niet voor niets gehaald. Het moet natuurlijk wel iets meer bij elkaar komen. Het kampioenschap ligt wel meer open, want nu kun je niet met zekerheid zeggen dat Feyenoord het weer gaat winnen. Feyenoord heeft echt wel een aantal doelpunten ingeleverd en bovendien is er een heel nieuw middenveld.”

Niet alleen denkt de analist dat de uitgaande en inkomende transfers invloed hadden op het spel van Feyenoord, want ook een aantal vaste krachten haalde niet het gebruikelijke niveau. “En dan de gangmaker van vorig jaar, Mats Wieffer, die was zó slecht. Dat was echt gek om naar te kijken. Zerrouki en Calvin Stengs moeten ook nog wennen. De ruimtes waren ook erg klein op het middenveld, en daar het PSV het beter voor elkaar dan Feyenoord”, besluit Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties
7 augustus 2023 om 22:38

Bijzondere conclusie na zijn eerste seizoen op het hoogste niveau.

7 augustus 2023 om 22:42

Tsja zijn maar weinig spelers die na een eerste goede seizoen direct het seizoen erna door vlammen. Komt wel weer. Druk en verwachtingspatroon liggen hoger, moeten ze even aan wennen. Hopelijk wel pas na een groot aantal verliespunten…

8 augustus 2023 om 00:48

Vooral bijzondere conclusie na 1 slechte wedstrijd na een wonderful season.

8 augustus 2023 om 10:25

Inderdaad hoe opportunistisch iedereen al zijn conclusies kunnen trekken na 1 wedstrijd. Feyenoord doet opeens niet meer mee voor de prijzen en Wieffer is gedegradeerd tot amateur. Wat een gezwets

7 augustus 2023 om 23:01

Mwah, die beoordeling heb je al snel gemaakt dan. Hij is nog jong, komt net kijken en heeft nog een lange weg te gaan. Kökcu was de aanjager en beste speler, dit is een leuke mee-voetballer. Het is een harde werker en een goede jongen om erbij te hebben naast een goede voetballer.

7 augustus 2023 om 23:04

Lekker makkelijk. Wieffer stond voor et eerst op 8, en dat is gewoon duidelijk niet zijn positie op dit niveau. Op 6 was het vorig jaar na Kokcu en Santi de beste speler. Wat hij liet zien verleer je niet.

7 augustus 2023 om 23:10

op basis van 1 slechte wedstrijd haha de voetbalwereld is zooo opportunistisch.

8 augustus 2023 om 00:19

One season wonder? We hebben het hier over een wedstrijd die gespeeld is, waarbij Kokcu vertrokken is, dus een heel ander middenveld. Bovendien is PSV, in Nederland samen met Ajax toch wel de zwaarste tegenstander. Laten we de conclusie one season wonder dus vooral aan het einde van dit seizoen pas trekken

1 wedstrijd gespeeld, waarin ie inderdaad dramatisch was. Tja, gelijk z'n carriere helemaal naar de klote. Wat zonde zeg! En dat allemaal door die ene wedstrijd...

7 augustus 2023 om 22:45

Snap niet waarom Feijenoord koste wat kost die Zerrouki moest hebben. Je hebt een meer 'voetballer' nodig op de plek naast Wieffer, type Veerman.

7 augustus 2023 om 22:47

Helemaal mee eens. Het mooie van deze vroege wedstrijd is dat Slot dat hopelijk ook heeft gezien en nog aandringt voor een creatieve middenvelder. Gelukkig is er nog een paar weken de tijd.

7 augustus 2023 om 22:48

Dat denkt helaas 90% van de Feyenoord supporters ook. Zoveel geld terwijl je een Aursnes voor nog geen miljoen had gekocht. Had lekker buiten Nederland gekeken voor veel minder geld.

7 augustus 2023 om 22:48

Dat snappen eigenlijk bijna alle Feyenoord supporters ook niet

7 augustus 2023 om 22:50

Je hebt iemand daar nodig die dynamischer is en ook een hogere handelingssnelheid heeft. Zerrouki is statisch en heeft geen hoge handelingssnelheid en Wieffer is geen acht. Hij is helaas niet goed genoeg en was die maar in Enschede gebleven.

7 augustus 2023 om 22:51

Precies. Die Stengs gaat het niet net zo goed niet doen. Flinke downgrade na Szymanski. Jullie hebben wel degelijk wat kwaliteit ingeleverd. Zeker qua voetballend vermogen, wat bijv in ons middenveld veel meer zit momenteel.

7 augustus 2023 om 23:01

Iemand zoals Timber bedoel je?

7 augustus 2023 om 23:38

Stengs gaat het prima doen als ie eenmaal vaker meegetraind heeft. Met een beetje meer ritme en scherpte had psv 2-0 achtergestaan bij rust door assists van Stengs

7 augustus 2023 om 23:56

@madmarcel,
Precies, na de wedstrijd tegen Benfica was Feyenoord klaar voor de CL.
Nu verliezen ze met 0-1, waar je met rust ook zomaar met 2-0 voor had kunnen staan en is alles ineens slecht. Perez weer blij dat hij weer een keer negatief over Feyenoord kan zijn en mensen die het niet kunt hebben dat Wieffer het goed deed afgelopen jaar proberen hun gelijk te halen...en dat alles op basis van 1 wedstrijd.
En of Zerrouki en Wieffer niet samen kunnen dat moet nog blijken. Laat ze maar even wennen aan de nieuwe rolverdeling op het middenveld.
En ja, alles bij PSV is ineens geweldig, benieuwd hoe men er over een wedstrijd of 10 over denkt....

8 augustus 2023 om 01:02

@ qqqqqqqqqq Ja, iemand zoals Timber. Maar dan iemand die wel op niveau kan voetballen. Timber is nog steeds het niveau van een middenmotor in de Eredivisie niet ontstegen. Hoe die jongen invalt, daar krijg je gewoon hoofdpijn van. Zo flegmatisch zie je ze zelden, mijn hemel zeg. Het lijkt hem allemaal gen fluit uit te maken.

7 augustus 2023 om 22:51

Andersom werkte het net zo. Drie goede wedstrijden na de winterstop was genoeg om hem tot de onmisbare schakel van het kampioenschap te bombarderen gevolgd door de lobby om hem in Oranje te krijgen (zowel bij Espn door de immer objectieve Been en Bischop als alle mensen met fr 010 in hun gebruikersnaam).

7 augustus 2023 om 23:06

Wat volledig terecht was en in Oranje liet ie et ook zien als 6, niet als 8 zoals tegen Psv voor et eerst....

7 augustus 2023 om 23:40

En terecht want hij speelde erg goed in Oranje

7 augustus 2023 om 23:51

Edit: ik was in de war, het is te laat.

7 augustus 2023 om 23:52

Tegen Gibraltar?

Tikkie terug en tikkie breed speler. Geen snelheid, geen duelkracht en alles in één tempo.

7 augustus 2023 om 22:42

Heb je Wieffer vorig jaar zien spelen of eg je maar wat?
Kijk voor de grap de wedstrijd terug waar Fey kampioen werd, met je tikkie breed speler..

7 augustus 2023 om 22:46

Ik ben al vaak als "hater" bestempeld omdat ik het niet zie in Wieffer. Zal nooit een topper worden, maar icm met Kokcu ging het een tijdje vrij goed.

7 augustus 2023 om 23:10

Dan ben je geen hater, maar heb je gewoon niet o veel verstand van voetbal.
Is niet erg, kan je gewoon een leuk leven mee hebbem

7 augustus 2023 om 23:56

Uhu je hebt helemaal gelijk natuurlijk. En buiten dat ook nog eens erg grappig zo te lezen.

We gaan het meemaken hoe het fantastische koppel Wieffer - Zerrouki het er vanaf gaat brengen komende tijd

8 augustus 2023 om 00:14

Er zijn niet zo veel Feyenoorders die een koppel Wieffer - Zerrouki fantastisch vinden.
En dan heeft niks met Wieffer te maken maar met het feit dat het twee soort van dezelfde spelers zijn waar vorig jaar een Kokcu totaal anders was.

7 augustus 2023 om 22:52

Dan kan hij zo bij Ajax gaan voetballen. Daar hebben ze er al een stuk of 10 van

7 augustus 2023 om 23:47

Scholes, Xavi, Busquets hadden ook maar 1 tempo, zeker op het eind. Verder hoeft op die positie ook niet perse een versnelling te zitten. Je moet zorgen dat de spelers die dat kunnen perfect in stelling worden gebracht.

8 augustus 2023 om 10:01

@De Toekomst Sorry, maar wat een onzin type jij.

Scholes, Xavi, Busquets hadden maar 1 tempo. Zullen we aan dat lijstje ook nog Pirlo toevoegen? Dit waren juist spelers die het tempo bepaalde. Zij konden het spel vertragen of versnellen. Dat deden ze niet door harder te rennen, maar door het baltempo omhoog te gooien. 1 keer raken ipv 2 keer raken. Of even de bal vast houden.

In één tempo spelen. LOL. Echt, heb je die gasten live zien spelen?

8 augustus 2023 om 04:09

@10xq het artikel gaat niet over Frenkie de Jong 😉 maar zonder gekheid Wieffer speelt een keer niet goed poehpoeh wat een reacties gelijk.
Overigens qqqqqqqqqq, geen duelkracht en tikkie terug? Dan heb jij echt vorig seizoen onder een steen gelegen..en dat snap ik wel gezien je prestaties van je clubje. Blijf je daar ook maar op richten.

Vorig had hij kokcu en hoefde hij alleen maar ballen af te pakken en aan kokcu te geven. Hij werd voor deze simpele handelingen de hemel in geprezen. Nu moet hij mee gaan voetballen en zal gaan blijken dat hij een simpele huis- tuin- en keuken voetballer is die bij een middenmotor niet op zou vallen.
Ik heb de wieffer hype nooit zo begrepen. En hopelijk heb ik het mis, want in oranje kunnen we nog wel een goede middenvelder gebruiken naast de Jong.

7 augustus 2023 om 22:52

Klinkt als Alvarez die omschrijving. Nuttige spelers

7 augustus 2023 om 23:11

Wieffer was dramatisch, op positie 8 tegen Psv voor et eerst op dit niveau, snap je et verschil? Wieffer ziet et spelletje als geen ander op de Nederlandse velden, kan echt geniale passes versturen en het spel geweldig voortzetten en controleren. In Oranje oogde het spel gelijk frisser in vergelijking met die echte huis tuin en keuken voetballer die hij er gelijk uitspeelde.

8 augustus 2023 om 04:15

Dr.duck: hij hoefde vorig seizoen alleen maar ballen af te pakken?? Serieus? Ook jij hebt vorig seizoen echt niet gekeken he. Jongen deed echt zoveel meer. Zelfs assist geven en goals maken. Ook in oranje speelde hij meer dan prima mee.

Heeft Perez nog wat gezegd over hoe erg Kokcu gemist zal worden?
Verder kan je natuurlijk geen conclusies trekken uit een enkele wedstrijd waar beide teams nog niet compleet zijn. Heb er zelf wel vertrouwen in een top 2 plek. Ivanusec erbij en het moet goed komen.

Kokcu was natuurlijk de gangmaker, niet Wieffer, die speelde in dienst van Kokcu. Maar goed, dat onze Kenneth dat niet wil zeggen verrast me niet ontzettend.

7 augustus 2023 om 22:46

Kenneth dacht ook dat de assist van Saibari een schot op doel was, tja..

7 augustus 2023 om 23:06

Migi, Inderdaad, van het oppermachtige middenveld zijn 2 van de 3 spelers vertrokken. Daarbij is Wieffer pas sinds begin dit jaar een vaste waarde bij Feyenoord. Erg gemakkelijk om dan juist op hem af te vallen en niet de context noemen.

Maar goed dat is typisch Perez, mag graag ergens tegenaan schoppen. Heb dan liever van der Vaart, die is tenminste duidelijk wat zijn voorkeur is en zijn intenties met bepaalde uitspraken.

Ik vond hem die ene helft tegen Benfica geweldig. Na één wedstrijd minder moet het gelijk weer zo. Gelukkig begint het nieuwe seizoen weer en zal hij Kennth zijn mond snoeren

Sneu voor Perez dat Kokcu weg is. Nu moet hij iemand anders hebben om onzinnige uitspraken over te doen

Mijn god wat een zeikerd die Perez, eerste wedstrijd en hij kan er gelijk niets meer van pfff

Wiefer speelde tegen Benfica weer erg sterk. N één slechte wedstrijd kan hij er gelijk niks meer van.

Het is misschien te vroeg om het een probleem te noemen maar Feyenoord staat zeker voor een uitdaging. Szymanski, Kukcu en Idrissi zijn weg en die moeten vervangen worden. Nou denk ik dat Idrissi goed te vervangen is met een speler als Ivanusec maar Szymanski en Kukcu zijn echt wel een gemis. Naast dat die over het algemeen bij veel meer doelpunten betrokken zijn dan Zerrouki en Stengs levert het nieuwe middenveld ook diepgang, afwisseling (afstandschoten of passen) en dus ook kwaliteit in. Feyenoord heeft natuurlijk nog Timber en aanvallers waar Slot mee zou kunnen schuiven maar dat moet nog wel gebeuren. De puzzel bij Feyenoord moet de komende maanden in elkaar vallen als ze weer mee willen doen om de titel. Ik heb het gevoel dat dit net teveel wordt gezien als een vanzelfsprekendheid onder sommige fans en analisten. Feyenoord is niet met afstand het beste team van Nederland (als ze al het beste team zijn). Lang verhaal kort, iedereen staat weer op 0 en we gaan het zien. Zin in!

7 augustus 2023 om 23:43

Bij Feyenoord moeten er inderdaad nog wat puzzelstukjes in elkaar vallen,maar bij Psv en Ajax moet de hele puzzel nog gelegd worden. Het zal allemaal na een wedstrijd of 10 duidelijk worden hoe het er voor staat maar op dit moment staan psv en Ajax nog op 0 en Feyenoord nog op 1 gezien het grote krachtsverschil afgelopen seizoen

8 augustus 2023 om 07:06

Feyenoord heeft inderdaad het voordeel dat ze een stabiele basis hebben. Slot zit er nog, niet alle bepalende spelers zijn weg en in de aanval is er echt wel goed ingekocht. Feyenoord verdient echt wel complimenten inderdaad! Een jaar of 3 geleden hadden weinig mensen gedacht dat ze überhaupt mee konden doen om de titel en nu zijn ze regerend kampioen en zeker niet kansloos om dat trucje te herhalen. Denk alleen dat Ajax en PSV in potentie nog wel een iets beter team kunnen neerzetten. Met meer geld kun je nou eenmaal een mooiere puzzel kopen.

Taylor speelde rond zijn debuut ook heel goed mee als vervanger van gravenberch. Is nu ook mega slecht. En dit zeg ik niet om ajax erbij te betrekken, maar sommige spelers kunnen gewoon erg goed meevoetballen als het team goed loopt en in vorm is. Vooral op zo'n leeftijd is het heel moeilijk de kar te trekken. Wanneer het niet loopt en het team niet in het spel komt zijn dit de spelers die meedelen in de malaise. Wieffer kwam als speler in een team wat al vrij goed liep (natuurlijk wel enige wijzigingen) en een maand daarvoor de finale van de ueCL heeft gehaald. Dan is hrt gewoon veel makkelijker meevoetballen en kan je je optrekken aan de flow en het algehele niveau van het team. Nu is feyenoord nog meer smaakmakers kwijt en misschien een klein beetje zoekende, vooral op het middenveld. Dan kan een jongen als wieffer gewoon de kar nog niet trekken. Daarbij is het ook maar 1 wedstrijd. Mocht het 5 wedstrijden in de competitie nog steeds zo zijn als afgelopen wedstrijd, mag je best je twijfels trekken, maar op basis van 1 wedstrijd is dat wel vrij vroeg

8 augustus 2023 om 00:53

Mega slecht? Dat is wel heel overdreven. Speelt helemaal geen slechte voorbereiding (ook niet bijzonder goed).

8 augustus 2023 om 02:53

Meer kijkende naar vorig seizoen, daar vond ik hem vaak 1 van de dissonanten. De voorbereiding is idd vrij degelijk, maar de enige spelers die imo een "goede" voorbereiding spelen zijn bergwijn en vd boomen (eventueel hato, hoewel tahirovic mij ook niet perse tegenvalt). Brobbey mist teveel, kudus is er met zijn hoofd niet bij, de back posities zijn helemaal dramatisch en Klaassen kan het gewoon niet meer aan, een perfecte wisselspeler maar ik ben bang dat hij zich daarin niet echt schikt (ook niet financieel verantwoord kijkende naar zn salaris). Taylor bevalt mij meer op 10, bij ajac maar vooral obv jong oranje, de afgelopen maanden. Maar daar heeft ajax met berghuis/kudus en een hoogstwaarschijnlijke aankoop betere opties.

8 augustus 2023 om 11:22

Ik vind vooral veel spelers wisselvallig deze voorbereiding. Van den Boomen begon erg sterk, maar was tegen Augsburg dan weer veel minder (matig zelfs). Tahirovic heeft een aantal goede momenten per wedstrijd, maar over de gehele wedstrijd vaak te onopvallend of slordig, zie liever Van den Boomen op 6. Hato tegen Dortmund matig in mijn ogen.

Bergwijn wel lekkere voorbereiding. Brobbey komt er weer beter in lijkt het. Speelde tegen Dortmund echt wel goed. Salah-Eddine was ook echt niet slecht afgelopen wedstrijden, verdedigend moet het wel beter, maar zit wel veel potentie in. Rensch speelde het grootste gedeelte van de voorbereiding oké, alleen weer een slaapmoment tegen Dortmund, voor de bank is hij prima met zijn multifunctionaliteit. Sanchez en Wijndal zou ik verkopen.

Kudus speelt helaas nooit op 10 bij Ajax. Aankoop zou ik overbodig vinden als je Berghuis hebt en dus eventueel Kudus/Taylor.

Ongelofelijk, opportunisme ten top! Dit is wel heel makkelijk scoren. Kökcu zal ook wel eens een mindere wedstrijd gespeeld hebben in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Sterker nog, hij is een heel seizoen lang neergezet als matige, inspiratieloze speler. En dan zou deze speler er na één mindere wedstrijd er niks meer van kunnen. Wanneer leert Perez (en iemand als vd Vaart) eens dat je niet per se louter hoeft te choqueren om aandacht te krijgen. Met goede argumenten en zinnige teksten word je veel meer serieus genomen. Erg vermoeiend. Net zoals al deze napraters, die in het kielzog opduiken…

Lees: Perez blijft volharden in zijn anti-Kokcü campagne.... Duidelijk dat niet Wieffer maar Kokcü vorig jaar de gangmaker was! Wieffer speelde dienend.

Jajoh, speelt 1 slechte wedstrijd en kan er al weer helemaal niks van. Als je te lang voor analist op tv bent ga je vanzelf dit soort onzin uitkramen

Vorig jaar een top jaar gehad, nu weer op zijn werkelijke niveau..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren