voetbalzone

'Pérez steunt Benítez: 'Als je Ronaldo moet wisselen, wissel hem''

Bart Kruyt23 nov 2015, 07:35
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2015, 07:35
Advertentie

De kansloze nederlaag tegen Barcelona heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien bij Real Madrid. Marca pakte zondag uit met het bericht dat Rafael Benítez ontslagen zou worden en FOX Sports claimde dat Cristiano Ronaldo zich bij Florentino Pérez had gemeld, met een duidelijke boodschap: Benítez eruit, of ik eruit. Volgens El Chiringuito is de voorzitter echter niet van plan om Benítez nu al te laten vallen en heeft hij slecht nieuws voor Ronaldo.

voetbalzone

In het Spaanse televisieprogramma werd gemeld dat Pérez na afloop van de Clásico heeft gesproken met Benítez en dat hij de coach zou hebben gezegd dat hij nog achter hem staat, en dat Benítez vrij is om zijn eigen keuzes te maken. Pérez zou zelfs hebben aangegeven dat de opvolger van Carlo Ancelotti ook de grote namen mag slachtofferen, als Benítez denkt dat het dan beter zou gaan. “Als je Ronaldo moet wisselen, wissel hem”, zou Pérez hebben gezegd.

De dertigjarige Ronaldo is de laatste tijd niet erg in vorm en was zaterdagavond onzichtbaar in de topper tegen Barcelona. De Portugees zou geen vertrouwen hebben in Benítez en maakt zich niet populair bij de supporters, door een vertrek bij Real niet uit te sluiten. Manchester United en Paris Saint-Germain willen Ronaldo graag aantrekken.

Bezig met laden …