voetbalzone

'Pérez wilde Zidane helemaal niet, hij wilde Mourinho: dat is de waarheid'

Bart Kruyt04 jan 2016, 23:00
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2016, 23:00
Advertentie

Rafael Benítez stond eigenlijk al sinds zijn aanstelling onder druk bij Real Madrid en maandagavond werd hij na een samenwerking van zeven maanden op straat gezet. Zinedine Zidane is naar voren geschoven als opvolger voor de oefenmeester en Ramon Calderón, de voorganger van Florentino Pérez als voorzitter van Real, is benieuwd hoe de Fransman het zal gaan doen.

voetbalzone

Calderón zei eerder nog dat Pérez bezig was met de terugkeer van José Mourinho en beweert ook nu weer dat Zidane niet de eerste keus was: “Ik wens Zidane natuurlijk het allerbeste, maar het wordt heel moeilijk voor hem, want hij is niet de coach die de voorzitter wilde hebben”, claimt Calderón. Pérez zou volgens de informatie van de oud-voorzitter weer in zee willen met Mourinho, maar the Special One aast naar verluidt op de baan van Louis van Gaal bij Manchester United.

Toch denkt Calderón dat het nog steeds van een samenwerking tussen Mourinho en Real kan gaan komen: “Pérez heeft al geprobeerd om Mourinho te strikken en wilde Zidane helemaal niet, dat is de waarheid. Ik weet niet of Zidane succesvol zal zijn, maar als hij dat niet is, dan weet ik zeker dat Mourinho vanaf juni weer op de bank zal zitten.” De 52-jarige Mourinho stond tussen 2010 en 2013 al voor de groep bij Real en is werkloos sinds zijn ontslag bij Chelsea.

Bezig met laden …