Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz kiest weer voor Isaac Babadi in laatste oefenduel van PSV

Laatste update:

PSV gaat met grote namen aantreden tegen Nottingham Forest. In het laatste oefenduel voor de Johan Cruijff Schaal op 4 augustus, starten onder meer Luuk de Jong, Noa Lang en Joey Veerman in de basis. Ook kiest trainer Peter Bosz voor de pas achttienjarige Isaac Babadi, die een goede indruk achterlaat deze voorbereiding. Guus Til is nog niet fit en zit niet bij de selectie. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is te zien op Veronica.


Ten opzichte van het vorige oefenduel tegen FC Eindhoven (3-1 winst), wijzigt Bosz zijn elftal op bijna alle plekken, alleen Van Aanholt blijft staan. Onder de lat keert Walter Benítez terug. Voor hem ziet hij een viermansverdediging bestaan uit Patrick van Aanholt, André Ramalho, Olivier Boscagli en Shurandy Sambo. Op het middenveld kiest de 59-jarige oefenmeester voor Babadi, Veerman en Ibrahim Sangaré, die in de belangstelling zou staan van de tegenstander van vandaag: Nottingham Forest.

Voorin moeten De Jong, Lang en Johan Bakayoko de doelpunten gaan verzorgen. Dat betekent dus dat Ricardo Pepi, die de openingstreffer verzorgde tegen FC Eindhoven, terug naar de bank verhuist. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is dit min of meer de opstelling waarmee PSV ook zal gaan aantreden tegen Feyenoord komende vrijdag. Dan staat het duel om de Johan Cruijff Schaal op het programma.

Opstelling PSV: Benítez; Sambo, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Ik ben wel erg benieuwd naar die babadi. Hoor goede verhalen over hem.

Apart dat dit op Veronica wordt uitgezonden trouwens. Dat is niet zo gebruikelijk toch?

Goede verhalen over gehoord. Veel minuten laten maken. Op de flanken heb je in het verleden toch leuke namen voortgebracht met Memphis, Gakpo en Madueke. Bakayoko valt toch wat tegen, maar ben benieuwd naar Babadi.

30 juli 2023 om 17:45

Bakayoko nog erg jong natuurlijk, ik verwacht nog veel van hem.

30 juli 2023 om 18:02

Uiteraard, maar had meer verwacht. Vond ook niet dat hij de interesse van PSG verdiende.

30 juli 2023 om 21:32

En wat denk je, speelt Bakayoko een puike pot en Babadi slechtste man van het veld.

Kan Bosz niet beter Pepi eerste spits maken en de Jong gebruiken als pinchitter/breekijzer voor de laatste 30 minuten.
Voor de basis komt de Jong toch te kort.

30 juli 2023 om 17:52

Ik zie dat gaandeweg het seizoen best gebeuren. Denk dat Pepi zich eerst nog een beetje mag bewijzen

Badadi is echt een groot talent! Zeer beweeglijke speler met een super techniek. Kan het spel ook echt versnellen.

Wat ik minder vind aan hem, is zijn rendement. Als hij dat aan zijn spel weet toe te voegen kan het echt een grote speler worden!

Is er iemand die weet hoe ik deze wedstrijd kan kijken? Zit namelijk in turkije en ziggo go en tvgids laten het niet toe om te kijken. Heeft iemand een streampje ofzo?

Isaac Babadi, volledige naam Isaac Achmed Koroma Junior, is mij meermaals opgevallen bij Oranje -17 waar hij een goede techniek heeft laten zien en af en toe zijn goaltjes meepikt. Het zou mij niet verbazen als deze jongen als aanvallende middenvelder één van de revelaties van de Eredivisie 2023-2024 wordt. Ik ga hem vanavond en in het vervolg met speciale aandacht volgen.

aangezien Bosz totaal niet heeft tijdens de wedstrijd, is dit goeie indicatie waarmee PSV de voorlopige basis 11 heeft staan, en hoewel ik nog graag een Saibari, Pepi, Commenica etc aan het werk had willen zien.
Toch een degelijke partij van PSV waarbij Babadi zeker in 1e helft een goeie indruk maakte, grote smaakmaker 1e helft was Noa Lang en in de 2e helft een goeie helft van Bakayoko.
Verder denk ik dat PSV zijn nieuwe rechtsback heeft gevonden in Sambo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren