voetbalzone

Petitie woedende Arsenal-supporters nadert 100.000 handtekeningen

Bart Kruyt25 sep 2015, 10:20
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2015, 10:20
Advertentie

De FA besloot de straf voor Gabriel Paulista naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Chelsea kwijt te schelden en gaf Diego Costa juist een schorsing voor drie wedstrijden. De Engelse voetbalbond zette daarmee de fouten van scheidsrechter Mike Dean recht, maar het leed was al geleden voor Arsenal, dat vorige week met 2-0 onderuit ging bij de landskampioen.

voetbalzone

Gabriel kreeg net als Santi Cazorla een rode kaart en met negen tegen elf kon Arsenal een goed resultaat tegen Chelsea vergeten. De supporters van Arsenal hebben het helemaal gehad met Dean en zijn een petitie gestart, die ervoor moet zorgen dat de scheidsrechter nooit meer een duel van Arsenal leidt. Inmiddels zijn er al bijna 100.000 handtekeningen verzameld.

“Na vele slechte beslissingen tegen Arsenal is het tijd dat er onderzocht wordt of Mike Dean wel geschikt is om wedstrijden van Arsenal te fluiten”, zo valt er te lezen. Ook wordt er verwezen naar een wedstrijd uit 2012 van Arsenal tegen aartsrivaal Tottenham Hotspur. In dit duel leek het alsof Dean stond te juichen bij een doelpunt van the Spurs.

Bezig met laden …