voetbalzone

Petrov: ‘Bij City is niets duidelijk, ze zoeken naar hun identiteit’

Erik van Dam02 sep 2010, 09:36
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2010, 09:36
Advertentie

Martin Petrov haalt opgelucht adem, nu hij geen deel meer uitmaakt van Manchester City. De 31-jarige Bulgaar moest deze zomer vertrekken van de clubleiding en stapte over naar Bolton Wanderers. De drie jaren in de Eastlands brachten hem niet het succes waarop hij had gehoopt: Petrov stelt dat The Citizens nog zoekende zijn naar hun identiteit.

/

“Ik mist City echt niet, honderd procent zeker”, zegt Petrov in gesprek met Trud, een krant in zijn vaderland. “Als ik het éénjarige contract zou hebben gerespecteerd, had ik nu ergens anders op huurbasis gespeeld. Niets bij City is duidelijk, ze zoeken naar hun identiteit.” Petrov stipt in het dagblad aan wat veel voetbalkenners al vaker aangeven.

De intocht en uittocht van zoveel spelers doet de relaties bij de club niet goed, meent de Bulgaar. Zelf speelde hij er 59 duels in drie jaar tijd: alleen in zijn eerste seizoen maakte hij vrijwel alle duels mee. “De mensen zijn eerder slechter af dan goed. De menselijke relaties kwijnen weg en het vertrouwen ook. In deze situatie spelen de spelers als miljonairs in een spelletje, niet als een team op een veld.”

Bezig met laden …