voetbalzone

‘Pfaff wordt het niet, hoewel dat gek genoeg wel ergens gesuggereerd is’

Peter Nusselder21 feb 2012, 11:07
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2012, 11:07
Advertentie

FC Oss gaat niet in zee met Jean-Marie Pfaff. De oud-doelman van het Belgisch elftal dook in het geruchtencircuit op als mogelijk nieuwe trainer van de Jupiler League-club, maar in Oss worden deze berichten dinsdag ontkracht. Pfaff heeft zichzelf overigens wel aangeboden bij de Eerstedivisionist.

/

“We hebben inderdaad een sollicitatie van hem ontvangen”, geeft voorzitter Bert Zwanenburg toe in gesprek met Het Nieuwsblad. “Jean-Marie vindt dat hij de perfecte trainer voor FC Oss is”, aldus de preses. Zwanenburg geeft echter aan dat de voormalig keeper niet in aanmerking komt om de nieuwe coach van zijn club te worden.

“We zijn achter de schermen druk bezig en willen voor 29 februari de opvolger van Dirk Heesen, die na dit seizoen vertrekt, presteren. Pfaff wordt het niet, hoewel dat gek genoeg wel ergens gesuggereerd is.” De oud-speler en zijn familie waren de afgelopen jaren onderwerp van een realitysoap op de Belgische televisie, maar na tien seizoenen is aan deze serie een einde gekomen.

Bezig met laden …