voetbalzone

Pieters komt met schrik vrij: kans op rentree in dit seizoen is groot

Bart Kruyt22 jan 2013, 19:15
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2013, 19:15
Advertentie

Rob Oomens was speler van Willem II, toen hij thuis zijn vissenbak liet vallen en de scherven door zijn arm joegen. De middenvelder moest zijn loopbaan per direct beëindigen en zei dat hij hoopte dat Erik Pieters niet hetzelfde hoefde door te maken. Oomens moest direct aan het voor hem verschrikkelijke moment terugdenken, toen hij zag dat Pieters een flinke wond in zijn onderarm opliep, toen hij na zijn rode kaart tegen PEC Zwolle een ruit kapot sloeg.

/

De vleugelverdediger van PSV hoeft zich echter geen extra zorgen te maken, zo meldt Voetbal International. Pieters heeft een bezoek gebracht aan een zogenaamde arm- handspecialist en die kon de international gerust stellen. Er is een reële kans dat de linksback van PSV nog dit seizoen zijn rentree kan maken.

Vooralsnog is niet bekend hoelang Pieters buitenspel zal staan. Na twee weken rust wordt bekeken hoe het genezingsproces gaat en of de international een volgende stap kan zetten op weg naar zijn rentree: de hoop is dat hij over zes weken weer wat kan doen. Pieters werd door de KNVB voor drie wedstrijden geschorst en heeft die straf geaccepteerd, omdat hij de aankomende drie duels sowieso nog niet in actie kan komen voor PSV.

Bezig met laden …