voetbalzone

‘Pieters tekent bij en voorkomt verbanning naar beloften van PSV’

Erik van Dam17 mei 2013, 09:17
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2013, 09:17
Advertentie

Het lijkt erop dat Erik Pieters eieren voor zijn geld kiest en geen transfer naar het buitenland probeert te verdienen, komende zomer. De 24-jarige linksback is bij PSV in de pikorde voorbijgestreefd door Jetro Willems en kwam dit seizoen amper in actie; door twee blessures, waarvan één door eigen schuld, was het een seizoen in de marge voor hem. PSV stelt hem voor de keus om bij te tekenen of bij de beloften te beginnen.

/

De harde opstelling van de club kan echter rekenen op begrip in het kamp-Pieters. De back stond een jaar geleden nog nadrukkelijk in de belangstelling van Engelse clubs, maar er is sindsdien veel veranderd. Na zijn blessure brak Willems door in Eindhoven, raakte Pieters zijn vaste plaats bij Oranje kwijt en moet hij ook bij PSV knokken voor minuten in het eerste elftal.

Dat gegeven lijken zijn zaakwaarnemer en hij in gedachten te houden voor de toekomst. Pieters’ zakelijk vertegenwoordiger geeft in het Algemeen Dagblad aan dat de houding van PSV niet vreemd is. “Eerlijk gezegd verwacht ik dat we er wel uitkomen met PSV”, voegt hij eraan toe. Zijn cliënt nadert de honderd Eredivisieduels in Eindhoven.

Bezig met laden …