voetbalzone

Piqué verontschuldigt zich niet voor tweet: ‘Ik... ach, je kent me toch?’

Erik van Dam03 dec 2015, 17:22
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2015, 17:22
Advertentie

Gerard Piqué stuurde woensdagavond een tweet de wereld in na de bekerwedstrijd Cádiz-Real Madrid met alleen maar lachende emoticons. Iedereen ging er meteen vanuit dat het leedvermaak betrof richting Real Madrid, dat de geschorste Denis Cheryshev had opgesteld tegen Cádiz. Piqué werd donderdag tijdens een bijeenkomst geconfronteerd met de tweet en ontkende niet dat het inderdaad de administratieve blunder was waar hij zo’n lol om had.

voetbalzone

Aanvankelijk hield Piqué nog de boot af in gesprek met Sport. “Het was een misverstand, joh. Ik was naar een monoloog van Leo Harlem aan het kijken”, aldus de verdediger, die daarmee doelt op een Spaanse comedian. Daarna volgde een lach bij Piqué. “Nee, ik... ach, je kent me toch? We hoeven er verder niet sentimenteel over te doen, ofzo. Het zijn maar emoticons, hoor.”

“Maak het niet te belangrijk”, adviseerde Piqué daarna. “Het was lachen, het was het sentiment van de dag. Ik blijf lachen om sommige zaken, tot de dag dat ik met pensioen ga.” Op de vraag wat Piqué vond van de administratieve blunder van Real Madrid tegen Cádiz antwoordde hij: “We zullen zien hoe het uitpakt. Voor Cheryshev zijn dit geen makkelijke tijden. Het is een zeldzame vergissing.”

Bezig met laden …