voetbalzone

Piqué wederom in opspraak na teksten over 'eikels uit Madrid'

Matthijs van Laar13 aug 2015, 14:54
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2015, 14:54
Advertentie
voetbalzone

Media in Spanje smullen van de gebeurtenissen na afloop van het Super Cup-duel tussen Barcelona en Sevilla. Na de sensationele 5-4 overwinning voor de Catalanen volgde uiteraard de prijsuitreiking, waarna de spelers hun pas verworven beker uitgebreid aan het publiek toonden. Gerard Piqué kon daar geen genoeg van krijgen, schrijft Marca.

De stopper, van wie bekend is dat hij een hartgrondige hekel heeft aan Real Madrid, stookte het vuurtje flink op. Hij droeg zijn collega’s op om ‘dat stelletje uit de hoofdstad’ te vergeten. Dat is volgens de Spaanse sportkrant te zien in een uitgelekte video van de festiviteiten. “Kom op jongens, laten we dit vieren! Vergeet dat stelletje eikels uit Madrid. Laat hen zien hoe wij hier ons ererondje lopen!”, zou Piqué hebben geroepen.

Ook na het winnen van de Champions League deelde Piqué al een sneer uit naar de rivaal uit Madrid. Hij haalde toen het verjaardagsfeestje van Real-ster Cristiano Ronaldo aan, waar de Colombiaanse zanger Kevin Roldan optrad. “Wij zijn het beste team ter wereld. Ik wil iedereen bedanken en vooral Kevin Roldan. Het begon allemaal met jou!”, riep hij toen. Niet veel later werd hij door fans in Madrid uitgejouwd tijdens een training van de nationale ploeg.

Bezig met laden …