voetbalzone

Pjanic verrukt: ‘Het zijn twee jongens die het voetbal echt begrijpen’

Erik van Dam12 sep 2016, 12:19
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2016, 12:19
Advertentie

Juventus boekte zaterdagavond zijn derde zege op een rij, door Sassuolo met 3-1 weg te sturen. Het was de eerste keer dat zomeraankopen Gonzalo Higuaín en Miralem Pjanic samen binnen de lijnen stonden en ze speelden allebei goed. Ook Paulo Dybala maakte indruk en Pjanic zegt dat het heerlijk voetballen is met de twee Argentijnen.

/

“Het is echt een genot om met ze binnen de lijnen te staan. Het zijn gewoon twee jongens die het voetbal echt begrijpen”, zegt Pjanic goedkeurend in Tuttosport. “Je hoeft maar te kijken en ze weten waar je de bal wilt hebben. En andersom is het precies zo. Naarmate de tijd verstrijkt zal die samenwerking alleen maar beter worden”, verwacht de Bosnische middenvelder.

“Hoe vaker we samenspelen, hoe beter we elkaar zullen begrijpen. We zullen proberen de perfectie te benaderen. Maar los van Dybala en Higuaín kan ik het ook goed vinden met alle andere jongens bij Juventus, hoor”, benadrukt Pjanic. Zijn club morste nog geen punt in de Serie A en na de midweekse ontmoeting met Sevilla in de Champions League wacht de uitwedstrijd tegen het Internazionale van Frank de Boer.

Bezig met laden …