voetbalzone

Plet en John zitten 'in gunstige prijsklasse' en keren niet meer terug

Erik van Dam12 jun 2013, 08:52
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2013, 08:52
Advertentie

Een jaar geleden koos Steve McClaren, toenmalig hoofdtrainer van FC Twente, ervoor het seizoen niet in te gaan met Glynor Plet en Joshua John. De aanvaller waren overbodig en mochten verhuurd worden en zo geschiedde ook: Plet trok als huurling naar het Racing Genk van Mario Been en John voegde zich tijdelijk bij het Deense FC Nordsjaelland. Zij keren nu niet terug naar FC Twente.

/

Genk en Nordsjaelland hebben besloten geen zaken te doen met de Tukkers, maar Plet en John zijn ook in Enschede niet meer nodig. Ze staan daarom te koop en volgens Joop Munsterman bevinden de spits en buitenspelers zich in een ‘gunstige prijsklasse’. Dat zegt hij woensdag in gesprek met TC Tubantia. “Tussen de nul en twee miljoen euro”, verduidelijkt de voorzitter.

De 26-jarige Plet speelde tot op heden voor FC Den Bosch, FC Lisse, SC Telstar en Heracles Almelo en maakte slechts twee goals voor FC Twente in dertien wedstrijden. Namens Genk vond hij het doel afgelopen seizoen tien keer. De 24-jarige John kwam jarenlang uit voor Sparta (114 duels/13 goals) en was viermaal invaller voor FC Twente. Ook hij maakte er afgelopen seizoen tien, in Denemarken.

Bezig met laden …