voetbalzone

‘Plet is interessant en wil, maar moeten er met Twente uit zien te komen’

Peter Nusselder30 jul 2013, 13:05
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2013, 13:05
Advertentie

FC Utrecht was afgelopen seizoen een van de grootste verrassingen in de Eredivisie en beloonde zichzelf uiteindelijk met een ticket voor Europees voetbal. Enkele maanden later is de situatie echter minder rooskleurig en wordt er in Utrecht vooral gezocht naar versterking van de voorhoede.

/

De aanvallers Édouard Duplan en Cedric van der Gun zijn geblesseerd geraakt en de verwachting is dat trainer Jan Wouters enkele maanden niet over het ervaren duo kan beschikken. Utrecht heeft geprobeerd om Danny Hoesen over te nemen van Ajax en had ook belangstelling voor Mike van Duinen van ADO Den Haag, maar slaagde er niet in deze spelers in huis te halen.

Glynor Plet, vorig seizoen door FC Twente verhuurd aan Racing Genk, staat nu op het verlanglijstje van algemeen directeur Wilco van Schaik. “Maar we gaan niet overhaast te werk, ook nu niet”, benadrukt de beleidsbepaler in gesprek met Voetbal International. “Iedereen kent de financiële situatie, we kunnen ons geen fout permitteren. Plet is een interessante speler, hij wil graag naar ons komen, maar momenteel moeten we er eerst met Twente uit zien te komen.”

Bezig met laden …