voetbalzone

Ploeggenoot Suárez: 'Ik zou het begrijpen als Luis naar een grotere club gaat'

Bart Kruyt08 jun 2013, 09:55
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2013, 09:55
Advertentie

Luis Suárez heeft er tweeënhalf jaar bij Liverpool opzitten en staat nu open voor een vertrek. De Uruguayaan staat in de belangstelling van Real Madrid en heeft laten weten dat hij graag naar de Koninklijke wil overstappen, omdat hij het gevoel heeft dat de media in Engeland hem verkeerd behandelen. José Reina begrijpt de wens van zijn ploeggenoot om te vertrekken wel.

/

"We hebben in het verleden gezien dat de media erg hard zijn geweest voor hem en zijn gezin", zegt Reina. "Natuurlijk hoop ik dat Luis bij Liverpool blijft, maar om eerlijk te zijn begrijp ik het wel als hij denkt aan een transfer naar een grotere club. Daarmee bedoel ik niet hoe groot de club zelf is, maar ik bedoel een club die jaarlijks om de titel speelt en in de Champions League uitkomt."

"Iedere speler zou het lastig hebben als hij zo zou worden behandeld door de media, niet alleen Luis", vervolgt Reina. "Nogmaals, natuurlijk hoop ik dat Luis nog vele jaren bij Liverpool blijft. Maar ik zou het begrijpen als hij vertrekt, wanneer de juiste aanbieding langskomt." De 26-jarige Suárez maakte tot dusver 38 doelpunten in 77 competitiewedstrijden voor Liverpool.

Bezig met laden …