voetbalzone

Plymouth wil af van weigeraar Seip

07 apr 2008, 18:06
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2008, 18:06
Advertentie
Marcel Seip is bezig aan zijn laatste seizoen bij Plymouth Argyle. De voormalig verdediger van SC Heerenveen is door de nummer negen van het Championship op de transferlijst geplaatst, nadat hij afgelopen zaterdag weigerde in te vallen.

Manager Paul Sturrock wilde de 26-jarige verdediger uit Winschoten tegen Charlton Athletic in het veld brengen, maar de speler weigerde dit. "Marcel moet als straf twee weken van zijn salaris inleveren. Daarnaast wordt hij op de transferlijst geplaatst. Dat is wel zo gepast."

"Voetbal is geen individuele sport", benadrukt Sturrock. "Dit is een teamsport en iedereen moet daar respect voor hebben." Seip kwam dit seizoen in 34 duels in actie, waarvan 32 als basiskracht. Hij heeft nog een doorlopend contract tot medio 2009.

Na een samenwerking van vijf seizoenen besloot Heerenveen in de zomer van 2006 het contract van Seip niet te verlengen. Na een stage ging de verdediger, die 95 duels in de eredivisie achter zijn naam heeft staan, aan de slag bij The Pilgrims.
Bezig met laden …