voetbalzone

Podolski uit frustraties: ‘Je kunt niet blij zijn met deze situatie’

Peter Nusselder14 apr 2014, 12:13
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2014, 12:13
Advertentie

Lukas Podolski heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de halve finale in de FA Cup van afgelopen zaterdag. Arsenal won weliswaar na strafschoppen van Wigan Athletic en plaatste zich zo voor de eindstrijd, maar de Duitser werd na 68 minuten gewisseld en maakte de ontknoping niet mee.

voetbalzone

Dat trainer Arsène Wenger de linkervleugelspeler naar de kant haalde was bepaald geen uitzondering: al voor de twaalfde keer dit seizoen mocht Podolski de negentig minuten niet volmaken. De Duits international is dan ook ontevreden over het feit dat hij zo vaak de pineut is bij the Gunners. “Je kunt niet blij zijn als je er na zestig of zeventig minuten uit wordt gehaald”, vertelt de aanvaller in de Engelse media.

“Ben je dat wel, dan ben je geen echte voetballer”, vervolgt de linkspoot. “Het is natuurlijk de keuze van de coach, hij is de baas. Maar je kunt niet blij zijn met deze situatie”, uit Podolski zijn frustratie. Over het resultaat was de Duitser uiteraard wél te spreken. “Er is druk als je niets wint, maar nu kunnen we de FA Cup pakken. Al moeten we ook als vierde eindigen: het zou een ramp zijn als we de Champions League mislopen.”

Bezig met laden …