voetbalzone

Podolski zet zinnen op comeback: ‘Ik ga voor een basisplaats’

Erik van Dam20 apr 2015, 13:59
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2015, 13:59
Advertentie

Lukas Podolski is niet van plan om in de zomer weer een andere club te zoeken. De 29-jarige aanvaller wordt sinds januari door Arsenal verhuurd aan Internazionale, maar heeft daar geen indruk kunnen maken. Met nog zeven speelronden voor de boeg moet hij wel heel erg bijzonder gaan presteren, wil Inter in de zomer een poging wagen hem te kopen. En dan nog is het de vraag of Podolski dat wil, want er werd op zijn aandringen geen optie tot koop afgesproken toen hij zich liet verhuren aan de Milanezen.

voetbalzone

Dat heeft alles te maken met de visie van Poldi op de toekomst. Hij wil straks weer fris en gretig terugkeren in Londen en Arsène Wenger ervan overtuigen, dat hij weer in de basis moet staan. “Ik denk dat ik straks de mogelijkheid heb om basisspeler te zijn, zodra ik weer terug ben. Ik heb nog een contract voor een jaar bij Arsenal, dus we zullen zien wat er gebeurt”, zegt de geroutineerde Duitser in de Daily Mail.

“Ik heb al twee hele mooie seizoenen meegemaakt bij Arsenal, waarin ik veel doelpunten maakte en veel assists gaf. Dit seizoen liep het allemaal wat minder en daarom besloot ik tijdelijk van club te veranderen. Maar nu voel ik me er weer klaar voor”, zegt Podolski. Tot nu toe speelde hij 60 competitiewedstrijden voor the Gunners, waarin hij goed was voor 19 doelpunten.

Bezig met laden …